Sayfalar

15 Ekim 2015 Perşembe

Ünlülerden sağlıklı yaşam sırları

Ünlülerin daha önce açıkladığı sağlık ve form sırlarını derledik. Sağlıklı yaşamak ve formda kalmak için ünlülerin neler yaptıklarını biliyor muydunuz?


Belçim Bilgin: "Bir kere sabah uyandığım an itibari ile her şeye pozitif bakmaya çalışıyorum ve orada kalmaya özen gösteriyorum. Her yeni günü hediye gibi yaşamaya çalışıyorum. Bunun dışında yürüyüş, squash ve bazen pilates yapıyorum."


Ceyda Düvenci: "Formda kalmak için uykumu düzenli almaya çalışıyorum. Spor yapıyorum. Çok su içiyorum. Alkol, sigara ve asitli içecekler tüketmiyorum. Et olarak sadece balık yiyor, nadiren kıymalı sebze yemeklerini tercih ediyorum. Tam bir sebze canavarıyım. Çikolata ise vazgeçilmezim."


Çağla Şikel: "Doğru nefes almak, sağlıklı bir vücut ve ruh sağlığı için çok önemli; bu sebeple nefes çalışmalarımı hayatımdan eksik etmem. Ayrıca spor da hayatımın vazgeçilmezi. 5 yaşından beri dans ediyorum."


Demet Şener Kutluay: "Kış ay­la­rın­da her gün ta­ze na­ne, may­da­noz, sa­la­ta­lık, ta­ze zen­ce­fil, ıs­pa­nak­tan olu­şan ye­şil su­yu­mu içe­rim. Üze­ri­ne de dört­te bir çay ka­şı­ğı zer­de­çal ve çe­kil­miş çö­rek otu ko­ya­rım."


Ebru Şallı: "Önemli değil zayıf değil aynı zamanda sağlıklı kalabilmek. Ben yıllardır aynı kilodayım. Çünkü dengeli beslenirim. Günde 8 öğün yemek yerim ve tabii ki spormu aksatmam. Pilates favori sporum. Onun dışında çok fazla sebze ve meyve yerim. Yasaklarım yoktur ama hepsini ölçülü yerim."


Nur Fettahoğlu: "Balık ve salata ağırlıklı besleniyorum. Tam bir balık aşığıyım. Sabah kahvaltılarını bazen kaçırıyorum ama öğlen ve akşam yemeklerini aksatmıyorum. O gün set kısa geçecekse yanıam çubuk kraker, beyaz leblebi gibi atıştırmalıklar alıyorum. Eğer uzun geçecekse salata ve çorba ile idare ediyorum. Spor yapıyorum ama şu sıralar dizi yüzünden vakit ayıramıyorum."


Ivana Sert: "Haftada 6 gün ikişer saat spor yapıyorum. Ayrıca taebo ve kick box gibi dövüş sanatlarıyla da ilgileniyorum. Hiç ekmek ve peynir yemem. Bunların haricinde spor yaptığım ve kalori almam gerektiği için her şeyi yerim"


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder