Sayfalar

31 Mart 2017 Cuma

Yurdaer Okur hakkında karar çıktı

KKTC Ercan Havalimanı'ndan üzerinde 1 gram ağırlığında uyuşturucu olduğu şüphesiyle gözaltına alınan Yurdaer Okur, bugün hakim karşısına çıktı. Okur, 100 bin TL senet, 10 bin TL de nakit ile serbest bırakıldı. Dava sonuçlanana kadar da KKTC dışına çıkması yasaklandı.

KKTC'ye Ercan Havalimanı'ndan giriş yaparken, narkotik dedektör köpek "Liz"'in tepki vermesi üzerine polis tarafından gözaltına alınan Okur'un üzerinde yapılan aramada 1 gram Hint keneviri ele geçirilmişti. Bu sabah saatlerinde polis eşliğinde Lefkoşa Kaza mahkemesine getirilen ünlü oyuncu Yurdaer Okur, serbest bırakıldı.
Okur, 100 bin TL senet ve 10 bin TL de nakit vererek serbest kaldı. Mahkeme Okur'un dava sonuçlanana kadar ülke dışına çıkışını yasakladı. Okur'un suçlu bulunması durumunda ise sınır dışı edileceği açıklandı. Ünlü oyuncunun KKTC'ye bu akşam Girne'de sahnelenecek bir oyundaki rol nedeniyle geldiği öğrenildi.

'Ne kadar sevildiğimi cenazemde görürsünüz'

Kemal Sunal ve Tarık Akan'dan sonra Hababam Sınıfı'nın efsane oyunculardan 'Güdük Necmi' Halit Akçatepe de hayata veda veda etti. Akçatepe, 2014'te verdiği söyleşide "Cenazemde görürsünüz benim ne kadar sevildiğimi" demişti.

2014'te Cine5'te İpek Tuzcuoğlu İle Yüzleşme adlı programa çıkan Halit Akçatepe, "Düşünür müsünüz ölümü?” sorusuna “Niye düşünmeyeyim ölümü. Öleceksek öleceğiz. Bunun başka çaresi yok. Cenazemde görürsün benim ne kadar sevildiğimi” diye cevap vermişti.
Akçatepe, tiyatro oyuncusu olan babası oğlunun oyuncu olmasını hiç istememiş. Akçatepe o günleri şöyle anlatmıştı: “Babam oyuncu olmamı istemedi. Oyunculuk açlık parasızlık demekti. Tiyatro doğru dürüst bir yere gelmedi ki. Tiyatroyu seversen yaparsın.” diyerek anlattı. Babası Sıtkı Akçatepe ile “Hababam Sınıfı” filminde de birlikte oynadıklarını anlatan Akçatepe “ Babam sinema yapmadı. 1938’de Taş Parçası’nı çekmiş sonra pek film yapmamış. Tiyatroyu çok seviyordu. Ertem Eğilmez onu ikna etti Hababam Sınıfı için. Ben bıraktım, babam devam etti. Annem Leman Hanım güzel kadındı. Çocukken tiyatroda annemle oynadım. Babam tiyatrocu olduğu için para kazanamazdı, annem de beni çok sevdiği için meyve yiyeyim isterdi. Babamın parası yoktu olanı verirdi. Babama tutturdu bende oyuncu olacağım oğluma meyve alacağım diye ve oldu, aldı.”
KIZIMIN İSİM BABASI KEMAL SUNAL'DIR
Akçatepe, kızı Günsu’nun isim babasının da Kemal Sunal olduğunu söylemişti: "Rahmetli Kemal Sunal nişanlara, nikahlara gelmez, cenazelere giderdi. Evlendiğim gün gelmedi ama telefon etti hayırlı olsun diye. Seneye çocuk yaparsın kız olursa adını 'Su' koy dedi. 'Su' olarak adını düşünemedim. Okula gidecek dalga geçerler diye. Değiştirelim Günsu olsun adı dedik. Günü yaşamayı severim her şey şu anda. Benim gibi düşünen pek azdır. Günü yaşamazsan neye yarar. Dün geçmiştir gelecek yarındır belli değildir elinde bir tek bugün vardır yaşarsan yaşarsın. Ben resim taşımam bütün resimlerimi de yırtarım. O resme bakınca o günü hatırlayacağım, geçmiş bitmiş.”
HABABAM SINIFI EFSANESİ
İpek Tuzcuoğlu’nun “Hababam Sınıfı’nın inanılmaz büyüsü var. Bunun sırrı ne?” sorusu üzerine Akçatepe şöyle konuşmuştu: “Ben de hala seyrediyorum. Rıfat Abi’ye sormuştum 'Niye bu kadar iş yapıyor, tutuyor' diye 'Türkiye’de tedrisat sistemi böyle oldukça bu film tutacak' dedi. Tedrisat sistemi hala değişmedi. Doğru dürüst bir sistem kurulmadığı sürece çocuklar alışıyor. Yanlış çocuk yoktur yanlış tedrisat sistemi vardır diye film çektik. Erdoğan Abi geldi kitabı attı masanın üzerine bu kitabı sadece çekersek öğrenci öğretmen şakaları bir süre sonra sıkar dedi. Oturduk düşündük, ne yaparız ne ederiz diye. Türkiye’de filmi çekmek isteyen, Hababam Sınıfı’nı çekmek isteyen yapımcılara sansür izin vermedi. Ertem Abi gitti, uğraştı. Çekmeye karar vermişti. Ekip Kemal’iyle Münir Abi’siyle hazırdı. Allem etti kallem etti film çekildi. Rıfat Ilgaz’ı anmadan olur mu beni çok severdi. Orası çok enteresan Hababam Sınıfı’nda oynadığım için çok mutlu oldum. Farkında değilim meğer Rıfat Ilgaz’ın kendisini oynamışım. Oğlu hastaneye geldi. Sen babamın kendisini oynadın, ortaokul lisede babamın boyu uzun değildi 'Güdük' diye lakabı vardı.”
HERKESLE DOST OLMAM
Yeşilçam’daki rol arkadaşları Hülya Koçyiğit ve Emel Sayın’ın yerinin ayrı olduğunu söyleyen Akçatepe, İpek Tuzcuoğlu’nun “Herkesle dost herkesle arkadaş oldunuz mu bu hayatta?” sorusu üzerine, “Severim arkadaşlığı ama dost olmam, dostlarım vardır ama az vardır. Sanat camiasında rahmetli Kemal Sunal, Metin Akpınar, Zeki Alasya dostlarım. Arkadaş çok” demişti.
İpek Tuzcuoğlu’nun “Bence siz yaşarken değeri bilinen nadir sanatçılardansınız. Size bu hayattan duygu anlamında ne kaldı geriye. Ben çok rahat veda edip giderim dermisiniz? Düşünür müsünüz ölümü?” sorusu üzerine Halit Akçatepe “Niye düşünmeyeyim ölümü. Öleceksek öleceğiz. Bunun başka çaresi yok. Cenazemde görürsün benim ne kadar sevildiğimi” diye cevap vermişti.

Halit Akçatepe hayatını kaybetti

Halit Akçatepe'den acı haber... Türk sinemasının usta ismi Halit Akçatepe 79 yaşında hayatını kaybetti. Geçtiğimiz yıl rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve aralık ayında kısmi felç geçiren Halit Akçatepe'in İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Usta oyuncu Halit Akçatepe'yi kaybettik. Türk sinemasının efsane oyuncularından Halit Akçatepe 79 yaşında hayatını kaybetti.
Atilla Dorsay, Halit Akçatepe'nin vefatının ardından şunları söyledi: "Türk sinemasına gelmiş geçmiş en güler yüzlü oyunculardandı. Ertem Eğilmez'in onu seçtiği koruduğu ve onu bugünkü şöhretine kavuşturduğu bilinir. Canım Kardeşim'de Tarık ile başrolü üstlendi ve onun karşısında hiç eğik durmadı. Tabii biz onu en çok Güdük Necmi karakteri ile hatırlıyoruz. Hiç silinmedi, kendisini hep gösterdi.

"1-1.5 YILDIR KİMSEYİ KABUL ETMİYORDU"
Çok sevilen bir oyuncuydu. İşte böyle bir insan... Düşününce bile insanın içinden ağlamak geliyor. Son 1-1,5 yıldır kimseyi kabul etmeden felçli bir şekilde yatıyordu. Gidemedik, ziyaret edemedik. Gidenlerin arkasından konuşuyoruz böyle...

HABABAM SINIFI'NIN GÜDÜK NECMİSİ... HALİT AKÇATEPE...
1 Ocak 1938'de Üsküdar'da doğan Akçatepe, ilkokulu Refik Halit Karay Mektebi'nde okudu. Babası yine bir oyuncu olan Sıtkı Akçatepe idi.
Bir yönetmenin "Bize bir çocuk oyuncu lazım" deyince babası tülüatçı Sıtkı Bey oğlu Halit'i oynatmıştır. İlk olarak 5 yaşındayken 1943'te bir filmde rol aldı. Saint Benoit Fransız Lisesi'nden mezun oldu. 1959'da Anıtkabir'de 1,5 yıl askerlik görevini yaptı. 1972'te Tatlı Dillim filmiyle şöhreti yakaladı. 1963'te Yasak, Gündoğarken, Semaya Baktım Seni Gördüm filmlerini çekti.
1975'te Hababam Sınıfı adlı filmindeki Güdük Necmi tiplemesiyle çok sevildi. 'Süt Kardeşler'in Ramazan'ı Halit Akçatepe'nin babası Sıtkı Akçatepe ve annesi Leman Akçatepe de Türk Sineması'nda birçok yapımda rol almış oyunculardır. Özellikle babası Sıtkı Akçatepe, Hababam Sınıfı film serisinde oynadığı Paşa Nuri tiplemesiyle tanınmaktadır.
Babası Sıtkı Akçatepe annesi tarafından Osmanlı İmparatorluğu'nun Lale Devri Sadrazamı Nevşehirli Damat İbrahim Paşa'nın torunuydu.

Elçin Sangu'ya mahkeme şoku!

Menajer Başay Okay’ın, Oyuncu Elçin Sangu’yu ‘vefasızlıkla’ suçlayıp 100 bin dolar tazminat istediği ‘haksız fesih’ davasında 10 tanık Sangu’yu suçladı. Tanıklar Sangu’yu Okay’ın yetiştirdiğini anlattı.

Oyuncu-menajer Başay Okay'ın 'Ona bir abla şefkatiyle yaklaştım ve başrol oyuncusu yaptım. Ancak o vefasız davrandı. Haksız yere sözleşmeyi feshetti' diyerek açtığı 100 bin dolarlık tazminat davasında tanıklar dinlendi. İddiaya göre Başak Okay, Sangu'ya bir abla şefkatiyle yaklaşarak ona kol kanat gerdi. 2012'de aralarında sadakate dayalı bir sanatçı sözleşmesi yapıldı. Okay, Sangu'nun tüm iş sözleşmelerine de kefil oldu. Okay'ın girişimleriyle Elçin Sangu, sonunda Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Aşk Kaç Beden Giyer, Kiralık Aşk, Karadayı, Kurt Seyit ve Şura dizileri ile bir içecek reklamında oynadı. Ekranların aranan oyuncuları arasına giren Sangu, daha sonra Başay Okay'ın onayını almadan sözleşmeyi feshetti ve başka bir ajansla çalışmaya başladı. Okay da bunun üzerine 100 bin dolarlık (364 bin TL) cezai şart bedeli istemiyle dava açtı.
KÖLELİK SÖZLEŞMESİ DEĞİL
İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde geçen hafta görülen davanın duruşmasına Elçin Sangu ve Başay Okay katıldı. Duruşmada 10 tanık dinlendi. Sangu duruşmada Okay'la yüz yüze gelmemeye çalıştı. Cast Direktörü Gülden Avşaroğlu, "Sözleşme karşılıklı anlaşmaya bağlıdır. Oyuncular saçının telinden oyunculuğa kadar yetiştirilir. Ancak ünlü olunca menajer değiştiriyorlar. Sözleşme şartlarına uymak zorundalar. Başay, davalıya aşırı emek sarf etmiştir" dedi. Tanık Kadriye Neslihan Uzer de "Davalının üzerinde kesinlikle emeği vardır" ifadesini kullandı. Gözde Çetiner Uslu ise, "Elçin'i oyuncu yapan Başay'dır. Elçin'in oyunculuk tecrübesi yoktu. Elçin sözleşme şartlarının çok ağır olduğunu, kölelik sözleşmesine katlanmasının mümkün olmadığını söylüyor. Sözleşmenin ağır şartlar taşıdığını düşünmüyorum" diye konuştu. Tanık Cemile Yaprak Bayraktar da aralarındaki sözleşmenin kölelik sözleşmesi olduğuna inanmadığını anlattı. Mahkeme davalı tanıkların dinlenmesinin için ertelendi. Sabah

Adriana Lima Antalya'da podyuma çıkacak

Antalya'da 8-13 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek Dosso Dossi Fashion Show'un yıldızı, top model Adriana Lima olacak.
Dosso Dossi Fashion Show ve The Land of Legends Theme Park ortaklığında gerçekleştirilecek şovda, podyuma baş manken olarak çıkacak Adriana Lima, dört kıyafet sergileyecek.
İlk olarak 2013 yılında katıldığı Dosso Dossi Fashion Show'da podyuma çıkan Lima, 9 Haziran günü The Land of Legends Theme Park'ta özel olarak hazırlanacak podyumda 50 mankenle birlikte yürüyecek.
Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, yaptıkları teklifi kabul eden Adriana Lima'nın, Türkiye'ye yeniden gelecek olmaktan dolayı heyecanlandığını belirtti.
Hikmet Eraslan, “Bu yıl en büyük şovumuza hazırlanıyoruz. Gerek podyumda yürüyecek isimlerle, gerekse defilemizi gerçekleştireceğimiz Türkiye'nin en büyük yaşam ve eğlence parkı The Land Of Legends Theme Park'la uzun süre konuşulacak görkemli bir şova imza atacağız. Bu yıl, baş mankenimiz Adriana Lima'nın yanı sıra sürpriz isimleri de Antalya'da ağırlıyor olacağız" dedi.

Bu yaz bunlar moda

Yaz mevsimi için geri sayım başladı. Bu yaz da plaj modasındaki en son gelişmeler en yeni koleksiyonlar kumsallarda boy gösterecek.
Heyecanla tatile hazırlanırken bir yandan da hangi tür bikini ya da mayoların moda olduğunu merak ediyorsanız işte yanıtı. Gösteri dünyasının ünlüleri yaz mevsiminin yaşandığı güney yarı kürede geçtiğimiz aylar boyunca denizin ce güneşin keyfini çıkardı. Onların seçimi de plaj modasında belirleyici oldu. İşte2017 yaz aylarında plajlarda bol bol göreceğimiz bikini ve mayolar.




















Selena Gomez ve The Weeknd düğün için gün sayıyor

Magazin basınına yakalandıktan sonra ilişkilerini saklamayan Selena Gomez ve Weeknd'in ağustos ayında evleneceği söyleniyor. Ünlü popçu yakın çevresine evleneceklerini anlatırken, Bella Hadid ile çalkantılı bir ilişkiden sonra huzuru Selena Gomez'de bulan The Weeknd ise sessizliğini koruyor.

Yaklaşık üç ay önce sürpriz bir şekilde ilişkileri başlayan Selena Gomez ve The Weeknd’in aşkı tam gaz devam ediyor. Tüm söylentilere, dedikodulara hatta eski sevgililerin imalarına rağmen her şeye kulaklarını tıkayıp yollarına devam eden taze sevgililer, şimdi de aldıkları kararla herkesi şaşırttı.
Dış basında çıkan haberlere göre 24 yaşındaki Gomez ve 27 yaşındaki The Weeknd düğün hazırlıklarına başlamış.
“Weeknd benim ruh ikizim ve evlenmek için daha fazla beklemek istemiyorum” diyen ünlü popçu, yine söylenenlere göre gelinliğini bile almış. Klasik bir gelinlik tercih ettiğini söyleyen yakın çevresi, düğünün de ağustos ayında olacağını söylemiş…


Açlıktan bayılınca hayata döndü

Zayıf kalabilmek için günde sadece 500 kalori alabileceği bir diyet uygulayan model kilo aldı ve kelimenin tam anlamıyla hayatı değişti.
Liza Golden -Bhojwani adlı Amerikalı model, Instagram sayfasında dökrt yıl önceki görüntüsüyle şimdiki halinin fotoğraflarını paylaşıp geçirdiği değişimi gözler önüne serdi.

Liza Golden -Bhojwani, 2013 yılında kariyerinin çok başındalken sıfır beden bir modeldi. Mesleğini sürdürebilmek için de bu görüntüsünü koruması gerektiğine inanıyordu.

Özellikle de moda haftalarında podyuma çıkmaya hazırlanırken yaşamasına yetecek kadar bile yemek yemiyordu.

Liza Golden'ın tipik bir akşam yemeği sadece 20 tane buharla pişirilmiş fasulyeden oluşuyordu.

Ancak bir gün evinde açlıktan bayılınca sağlığını kaybetmek üzere olduğunu fark etti ve bütün hayatını değiştirdi.

Liza Golden -Bhojwani daha sağlıklı beslenip kilo almaya başladıkça bedeninin kıvrımlı görüntüsünden hoşlanmaya başladığını da fark etti.

O dönemi de şöyle anlattı: "Bir akşam düşük kalorili yemeğimi hazırlarken aniden bayıldım. O andan itibaren de uyguladığım katı diyeti ve spor programını değiştirdim. Bu işleri de kendi bildiğim gibi yapmaya karar verdim."

Genç kadın normal bir şekilde yemek yediği halde hala korktuğu kadar iri görünmediğini fark edince de hayatını bu şekilde düzenlemiş

Lisa Golden -Bhojwani, artık son dönemde moda dünyasının yükselen yıldızları haline gelen kıvrımlı modellerden biri ve bu halinden de çok memnun.

Serenay Sarıkaya'dan YGS açıklaması

Serenay Sarıkaya, rıol aldığı dizinin Bebek'teki setinde uyuyakaldığı için YGS'yi kaçırdığı iddialarına yanıt verdi.

Milyonlarca öğrenci 12 Mart Pazar günü hayatlarının en önemli sınavlarından birine girdi.
Bu sınav için hazırlanan isimler arasında Serenay Sarıkaya da vardı.
Sosyoloji okumak isteyen güzel oyuncu, geçtiğimiz eylül ayından bu yana üniversite sınavlarına hazırlanıyor, haftanın 3 günü özel ders alıyordu.
Ancak çıkan haberlere göre, Sarıkaya uyuyakaldığı için sınavı kaçırmıştı.
'Fi' dizisinin Bebek’teki setinde uyuyakaldığı için sınavı kaçırdığı iddialarını yalanlayan Sarıkaya, "Bu doğru değil, sınavı yoğun tempodan dolayı kaçırdım. Bir dahaki sefere inşallah" dedi.

Berna Laçin, "Hayırlı kandiller" yazdı, hakarete uğradı

Referandum süreci, toplumdaki gerilimi ve hoşgörüsüzlüğü artırıyor. Sanatçı Berna Laçin, Regaip Kandili dolasıyla attığı 'Hayırlı kandiller' tweeti yüzünden hakarete uğradı. Sanatçıyı takip eden bir şahıs, Laçin'in bu tweetine küfürlü bir cevapta bulundu. Bunun üzerine Berna Laçin, küfürbaz şahsın tweetini paylaşarak ona cevap verdi.

Oyuncu Berna Laçin, sosyal medya hesabından Regaip Kandili nedeniyle "Hayırlı kandiller" mesajı yazınca, bir sosyal medya kullanıcısı tarafından hakarete uğradı. Laçin, olay sonrasında "Hayırlı kandiller" diyene ana avrat küfreden dindarlar, bizim dindarlarımız…" yorumunda bulundu.
ÇILDIRTAN TWEET
Berna Laçin, Twitter ve Instagram adresinden "Hayırlı kandiller" mesajına "Berna bu mübarek gün kaşarlık yapma gene. Kandilin mübarek olsun de. Bırak şu sosyal mesaj vermeyi" şeklindeki hakaret içeren Twitter kullanıcısına "Hayırlı kandiller" demek de suç! Neymiş, kandilin kutlu olsunmuş! 3 ay önce bunu ben desem "gavur" ilan edilirdim. Doğum günü mü bu, kutlayalım!" ifadeleriyle tepki gösterdi. Sanatçı hakeret eden şahsın adını ve yazdıklarını paylaşmayı da ihmal etmedi.
(mynet)

Ayrıldığı sevgilisini çabuk unuttu

Ekin Mert Daymaz'dan ayrıldıktan sonra Amsterdam'a giden Hande Erçel, İstanbul gecelerine hızlı döndü. Sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenen Erçel yanındaki erkek için 'Arkadaşım' demekle yetindi.
Hande Erçel, önceki gece Arnavutköy Hudson'a girerken görüntülendi. Yanındaki gencin adının Emre Yıldırım olduğunu söyleyen oyuncu, "Emre arkadaşım. Buraya da arkadaşlarımızın yanına geldik" dedi. İkili, Hudson'dan sonra geceye Emirgan'daki bir barda devam etti.
Hande Erçel, 1.5 yıl önce aşk yaşamaya başladığı Ekin Mert Daymaz'dan geçtiğimiz ekim ayında ayrılmıştı. 4 ay önce barışan çift, bir süre sonra yine yollarını ayırdı.

Nur Bozar, evlendikten sonra başka biri oldu

Bu Tarz Benim'in en ünlü yarışmacılarından biri olan Nur Bozar evlendikten sonra evinin kadını kızının annesi oldu.

Bir dönem izlenme rekorları kıran 'Bu Tarz Benim'in yarışmacılarından olan Nur Bozar artık kameralardan uzak...
SAKİN BİR HAYAT SÜRÜYOR
Bozar hakkında, hemen her gün hakkında bir haber çıkardı. Uzun süredir ise eskisine hiç benzemeyen sakin bir hayat sürdürüyor. Çünkü evlendi, anne oldu, kocası ve minik kızıyla sakin bir hayata başladı.
KIZININ FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞIYOR
Sosyal medyayı aktif kullanan Bozar'ın kızının fotoğrafları binlerce beğeni alıyor.

Sıla'dan radikal karar! İşte yeni imajı

Ünlü şarkıcı Sıla verdiği kararla imajını değiştirdi. 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne 'şov' demesiyle uzun süre gündemden düşmeyen Sıla, radikal bir kararla açık kahverengi saçlarını sapsarıya boyattı.

Parçaları kadar güzelliğiyle de dikakti çeken ünlü şarkıcı Sıla, açık kahverengi saçlarından vazgeçti. Baharın gelişi ile radikal bir değişiklik yaparak saçlarını sarıya boyatan şarkıcı, Instagram'dan da yeni imajından fotoğraf paylaşmayı ihmal etmedi. Hayranlarından tam not alan Sıla'nın fotoğrafı 150 bine yakın beğeni aldı.