Sayfalar

1 Kasım 2014 Cumartesi

George Clooney'le evlenmenin bedeli

Geçtiğimiz ay Venedik'te aktör Clooney ile görkemli bir düğünle hayatını birleştiren Amal Alamuddin ya da yeni adıyla Amal Clooney'in medyanın kendisini adım adım takip ettiği ilk günden beri görüntüsünü değiştirmek için uğraştığı ortaya çıktı.

OK dergisinin iddiasına göre aktörle ilişkisinin ortaya çıktığı günlerde basında çıkan fotoğrafları yüzünden Amal Alamuddin'in fizilsel görüntüsüyle ilgili algısı da değişti.

Dergiye konuşan bir arkadaşının iddiasına göre Amal Clooney, magazin basınında çıkan fotoğraflarında kilolu göründüğünü düşünüp fiziksel görüntüsünden memnun olmamaya başlamış.

Bunun üzerine sıkı bir diyete girmiş. Zaten uzun boylu ve ince yapılı olan Amal Clooney, kısa bir süre önce hayata veda eden Oscar De La Renta'nın  hazırladığı gelinliği daha güzel taşıyabilmek için 4 kilo daha vermiş.


Bazıları her kadının düğününden önce gelinlik içinde daha güzel görünmek için en azından birkaç kilo verme yolunu seçtiğini söylerken bazıları da "Ünlü birinin eşi olmak bile kilo konusunda Amal'i bu kadar baskı altında bıraktı" yorumunu yaptı.


Birçok kişi Amal Alamuddin'in de gösteri dünyasında ön plana çıkan birçok kişi gibi 'zayıflama hastalığına" yakalandığını ileri sürdü.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder