Sayfalar

21 Aralık 2014 Pazar

Meltem Cumbul'un şöförü Yonca’ya çarptı

Meltem Cumbul ve Yonca Evcimik'in yakın dostlarıyla buluşmasının sonu olaylı oldu.

Usta tiyatrocu Demet Akbağ eşi Zafer Çika ve yakın arkadaşları Meltem Cumbul, Yonca Evcimik, Zeyno Gönenç ile birlikte önceki gece Etilerde bir mekanda bir araya geldi. Bu mutlu anı sosyal medya hesaplarından da paylaşan arkadaş grubunun çıkışları olaylı oldu.

Keyifli oldukları görülen Demet Akbağ Zafer Çika çifti kameralara iyi geceler demekle ile yetinirken kapıya yanaşan araca yöneldiler. Demet Akbağ’ın direk araca binmesi ile olanlar oldu. Yanlış araca binen Akbağ araçtaki şoförün ve eşinin uyarıları ile hemen araçtan indi. Arkadan gelen kendi araçlarına binerek Etilerden ayrıldı.

Akbağ Araçları Şaşırdı

Akbağ ve Çika çiftini hemen arkasından mekandan çıkan Meltem Cumbul, Zeyno Gönenç ve Yonca Evcimik araçlarına yöneldi. Meltem Cumbul’un kameralara yeni yıl mesajı verdiği sırada Cumbul’un şoförü tıkanan trafiği açmak için aracı hareket ettirdi. Tam o sırada aracın önünden geçen Yonca Evcimik ise şoförün fevri hareketinden nasibini aldı. Aracın Evcimi’ğe çarpması ile yerinden sıçrayan Evcimik kameraların görüntü almasına fırsat bırakmadan araca yöneldi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder