Sayfalar

16 Ocak 2015 Cuma

İlk kez karşılaştılar...

Oscar'ın habercisi sayılan Eleştirmenlerin Seçimi töreninde ödül heyecanının yanı sıra bambaşka bir "gerilim" yaşandı. Brad Pitt'in eski eşi Jennifer Aniston ile onunla evliyken aşık olduğu ve uğruna yuvasını yıktığı yeni eşi Angelina Jolie ilk kez bir etkinlikte bir araya geldi. Hem de tam 6 yıl sonra. 

Jolie'nin yalnız geldiği törene Aniston ise nişanlısı Justin Theroux ile katıldı. Organizasyon komitesi de aralarının iyi olmadığı bilinen iki yıldızı karşılaştırmamak için özel bir çaba harcadı. Aniston ve Jolie, düzenlenen oturma planı sayesinden tören salonunda birbirlerini görmedi bile.

Böylece yaşanması muhtemel bir tatsızlık da önlenmiş oldu.

Jennifer Aniston ile Angelina Jolie'nin ilgi odağı olduğu gecede ödüller de şaşırtmadı.


En iyi film ödülü Boyhood'a verildi. En iyi aktör ödülünü Birdman'deki performansıyla Michael Keaton, en iyi yönetmen ödülünü de yine aynı filmle Richard Linklater kazandı.

En iyi kadın oyuncu ödülü Still Alice ile Julianne Moore'a gitti.

J.K. Simmons en iyi yardımcı erkek oyuncu, Patricia Arquette de Boyhood ile en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülünün sahibi oldu.

Eleştirmenlerin Seçimi töreninin kırmızı halısında ise sürpriz yoktu. Ünlüler yine şıklık yarışındaydı ama bu kez iddialı dekolteler, derin yırtmaçların yerinde yeller esiyordu.

Ünlülerin ağırlıklı olarak tercih ettiği renkler ise beyaz ve açık gri oldu.

İşte Los Angeles'taki ödül töreninin kırmızı halısından objektiflere yansıyanlar.










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder