Sayfalar

16 Şubat 2015 Pazartesi

Özgecan paylaşımı yaptılar hacklendiler

Esra-Ceyda Ersoy kardeşler, sosyal medya hesaplarından tıpkı pek çok isim gibi Özgecan Aslan’la ilgili bir paylaşımda bulunmuşlardı.

Karanlık bir haftaya başladık, Mersin’de yaşanan vahşi tecavüzün ve sonrasında işlenen cinayetin izleri yüreklere ve akıllara adeta kazınmış durumda. Hiç kimse böyle bir acıyı ve bu acıyı yaşatanları unutmak istemiyor. Binler ve yüzbinler seslerini duyurmak adına sosyal medya hesaplarından tepkilerini göstermeye devam ediyor. Bu trajediyle ilgili tepkilerini gösteren Esra-Ceyda kardeşler böylesi bir caniliği yapanların alması gereken cezaları yazdıkları ileti nasıl olduysa bir hackeri rahatsız etmiş olmalı ki Ersoy kardeşlerin paylaşım yaptıkları ileti ve instagram hesabı silindi.

ÖNCE İŞKENCE SONRA İDAM

İşte Demet Akalın’ın da repost ettiği ve saldırıya uğramalarına yol açan Esra ve Ceyda Ersoy’un  yazdığı o metin:  “Tüm bu yaşananlardan sonra hala mini etek giyen kadına tecavüz müstehak diyebilen zihniyetlerin olması ne kadar korkunç, ne kadar ürkütücü… Bizim önerimiz: Tecavüzün cezası hadım olmalı, tecavüz edip sonra da öldürmenin cezası ise önce işkence sonra idam olmalı! Bu pisliği yapacak ruhtaki insanların yaşaması toplum için çok tehlikeli. Bu affı olacak bir şey değil! Özgecan’ı geri getirebilir miyiz HAYIR! (Bir de ailesinin acısını düşünün. Ömür boyu dinmeyecek bir acı) O zaman Özgecan’a bunu yapanlar da hapse girin sonra geri çıkıp toplum içine karışmayı haketmiyor! İstemiyoruz böyle insanlarla aynı ülkede yaşamayı! İstemiyoruz başka Özgecanların da kurban olmasını ve bunun için yapılacak her türlü kampanyayı destekliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder