Sayfalar

1 Mart 2015 Pazar

Adriana Lima İstanbul'a mı yerleşiyor?

Geçtiğimiz günlerde ünlü bir firmanın marka yüzü olarak İstanbul'a gelen ve reklam çekimlerine katılan Adriana Lima, merak edilen soruları yanıtladı.

HT Magazin'den Ömür Sabuncuoğlu'nun sorularını samimiyetle cevaplayan Lima, son derece rahat ve samimiydi. Sözü fazla uzatmadan sizi Adriana Lima ile baş başa bırakıyoruz.

Sizi tekrar İstanbul'da görmek çok güzel...
Çok teşekkür ederim. Benim için de tekrar İstanbul'da olmak harika bir duygu.
En son gelişinizin üzerinden ne kadar zaman geçti?
Sanırım bir yıla yakın bir süre oldu. Türkiye'ye gelmek benim için her zaman büyük bir memnuniyet kaynağı. Umarım ara ara böyle gelmeye devam ederim.
İstanbul adeta benim ikinci evim gibi oldu. Özellikle insanları çok seviyorum. Geldiğim ilk günden beri herkes bana çok sıcak davranıyor ve büyük bir yakınlık gösteriyor. Her zaman çok misafirperversiniz. Bunun için de tekrar teşekkür etmek istiyorum.
Ne demek, biz teşekkür ederiz. İstanbul'da en çok sevdiğiniz yerler nereleri?
Her yer ve her şey çok güzel. Camiler beni çok etkiliyor. Önceki gelişlerimde Sultanahmet Camii ve Ayasofya Müzesi'ne gitmiştim. Kapalıçarşı'yı gezmiştim, çok güzeldi. İstanbul gerçekten harika bir şehir
İstanbul'dan bir ev almayı hiç düşündünüz mü?
Aslında boğaz manzaralı bir evim olsun isterim. İstanbul'a ilk geldiğim günden beri boğaz beni çok etkiledi. Gerçekten büyüleyici bir şehir burası.
Dünyanın en güzel kadınlarından birisiniz. Doğal güzelliğiniz dışında, bazı sırlarınız olduğu da söyleniyor. Yanılıyor muyum?
Çok teşekkür ederim. Aslında çok fazla seyahat ettiğim için, bazı şeyleri bir rutine sokmam hiç kolay olmuyor ama buna rağmen sık sık spor yapmaya çalışıyorum. Gece uykusu benim için çok önemli ve çok faydalı. Dolayısıyla uykumu iyi almaya gayret ediyorum. Bol bol su içmeyi de ihmal etmiyorum. Beslenmeme de dikkat ediyorum, yağlı besinlerden uzak duruyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder