Sayfalar

8 Mart 2015 Pazar

Azra Akın bu formülle formda kalıyor!

Keriman Halis'ten sonra 2. dünya güzelimiz Azra Akın, güzellik ve formda kalma sırlarını paylaştı. Akın, “Nefes terapileri ve sporu hayatımdan eksik etmiyorum” dedi.

Bugün'den Okan Işık'ın haberine göre ünlü manken ve oyuncu Azra Akın, ruhsal ve fiziksel olarak iyi bir form tutturmak için doğru nefes almanın çok önemli olduğunu belirtti.

Sağlıklı ve fit bir fiziğe sahip olmak için doğru beslenmenin yanında düzenli spor yapmaya özen gösterdiğini söyleyen Akın, “Kas ve kardiyo çalışmaları yapıyorum. Ancak en önemlisi benim de en keyif aldığım nokta doğru nefes almak. Nefes almayı çoğumuz bilmiyoruz” diye konuştu.

DİZEL ARABA GİBİ HAREKET ETMEYE KARAR VERDİM

Enerjisinin çok yüksek olduğunu dile getiren Azra Akın, “Ferrari enerjisine sahip bir insanım. Bunu korumaya çalışıyorum. Ancak  son zamanlarda dizel araba gibi daha sakin hareket etmeye karar verdim” dedi.

GELİN MAKYAJI BİLE YAPMIŞLIĞIM VAR 

Doğal güzelliğiyle kozmetik markalarını peşinde koşturan Akın, güzellik sırrını ise şöyle açıkladı: “Makyajımı çıkarmadan asla yatmam. Bol bol su içerim. Manikür, pedikürüm de dahil bakımımı kendim yapabilirim. İnsanları güzelleştirmeyi de severim. Gelin makyajı bile yapmışlığım vardır.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder