Sayfalar

19 Nisan 2015 Pazar

İkiz bebek bekleyen Wilma Elles'e büyük şok

Maddi krizde olduğunu 'Bunlar, şantaj çetesinin oyunu' diyerek yalanlayan oyuncu Wilma Elles'in imam nikahlı eşi Kerem Göğüş'ün oyunu bozuldu.

Adını ünlü oyuncu Wilma Elles aşkıyla duyuran Kerem Göğüş'ün son dönemde maddi sıkıntıda olduğu iddia ediliyordu. Göğüş, geçtiğimiz haftalarda yaptığı bir basın açıklamasıyla hakkında çıkan olumsuz haberlerden bir emlak çetesini sorumlu tuttu.  İş adamı, 'Trend Residence Taksim ve Fulya' projelerinin açıklanmasından sonra çetenin, "Şirketiniz hakkınızda kötü haberler çıkartırız" diyerek kendisinden yaklaşık 2 milyon dolar istediklerini söyledi.


REKLAM YASAĞI GELDİ

Göğüş, sahibi olduğu projelerden kimsenin tapusunu alamama gibi bir durumunun olmadığını da belirtti. Ancak ulaşılan belgeler, iş adamının yaptığı açıklamalarda gerçeklik payının olmadığını gözler önüne serdi.Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü tarafından işadamına idari ve 87 bin 915 TL para ve ilan yasağı cezası kesildi. Yasakla ilgili belirtilen çarpıcı gerekçe ise şöyle:


TÜKETİCİ ALDATILIYOR

Ankara'dan sonra İstanbul'da inşaat projeleri geliştirmek isteyen fakat İstanbul'da hiçbir tüketiciyi ev sahibi yapamayan, projeleri zamanında teslim edemeyen, tüketicileri farklı sebeplerle oyalayan Göğüş'ün inşaat projeleriyle ilgili muhtelif mecralarda yayınlanan tanıtım ve reklamların tüketicileri aldatıcı ve yanıltıcı nitelikte olduğuna karar verilmiştir."

Kerem Göğüş'le ilgili ortaya çıkan belgeler, bununla da sınırlı değil.


SEVGİLİSİNİ DE KULLANDI

Tıpkı piyasayı dolandırıp kaçan Can Ateş gibi bu magazinsel aşkıyla güvenilirlik kazanan Kerem Göğüş'ün birçok gayrimenkulünün hacizli olduğu ortaya çıktı!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder