Sayfalar

10 Haziran 2015 Çarşamba

Dünya Lady Gaga'nın kilolarını konuşuyor

Geçtiğimiz gün Londra'da bulunan Royal Albert Hall'da gerçekleşen Tony Bennett ve Lady Gaga konseri öncesi, Prens Harry kulis ziyaretinde bulundu. Bu "muhteşem" birleşme sırasında gözler Lady Gaga'nın sahne kostümündeydi ancak Prens bunu dert etmemişe benziyordu.

Sıra dışı kostümleriyle tanınan Lady Gaga, 2009 yılında da İngiltere kraliçesi Elizabeth'in önünde lateks kırmızı bir elbiseyle eğilmiş, dünya basını günlerce bu konuyu konuşmuştu!

Lady Gaga, konser sonrasında Soho'daki Jonnie Scott Jazz Kulübüne gitti ve orada dağıttı.


Aslında her şey çok güzel başlamıştı. Gaga, sabah saatlerinde elinde sağlıklı içeceğiyle yogaya doğru giderken görüntülenmişti.

Turuncu kostümüyle bir neşe pınarı olan Gaga, halinden son derece memnun görünüyordu.


Akşam ne oldu bilinmez ama Gaga, gece mesaisine başladığında sabah görüntülendiğinden oldukça farklı durumdaydı.

Gitgide kilo aldığı gözlenen müzisyen hakkında son dönemlerde birbiri ardına yaptığı başarısız albümler nedeniyle ilk dönemki görkemli başarıları yakalayamadığı için depresyonda olduğu yorumları yapılıyor.

Oysa Gaga, birkaç ay öncesinde nişan yüzüğünü takmış, hatta aldığı kilolar nedeniyle hamile olup olmadığı yönündeki sorulara "hayır" cevabını vermişti.


Huffington Post'ta yayınlanan eski Lady Gaga fotoğrafları ünlü müzisyenin kilo almaya meyilli bir yapısı olduğunu doğruluyor.


Büyük başarıların ardından kendini belki de böyle toparlayan Gaga, bir zamanların Britney Spears'ını hatırlatıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder