Sayfalar

4 Haziran 2015 Perşembe

Sütyensiz Beren Google'ı salladı

Engin Hepileri ve Beyza Şekerci'nin düğünündeki kıyafeti Beren Saat'in Google'da yoğun bir şekilde aranmasına neden oldu. Peki Türkiye Google'da başka ne aradı?


Sima Şerafettinova

İşte Benim Stilim yarışmasında büyük tepkiler alan Sima Şerafettinova diskalifiye oldu. Öykü Serter eleme öncesinde Sima Şerafettinova 'nın yarışma kurallarına aykırı davrandığı gerekçesiyle diskalifiye edildiğini duyurdu.

Hatice Şendil, Burak Sağyaşar

Aşkları 4.5 yıl önce dizi setinde başlayan Hatice Şendil ve Burak Sağyaşar, önceki akşam Beşiktaş Four Seasons Otel’de düzenlenen törenle evlendi.

Ali Koç, Hulusi Belgü, Aziz Yıldırım

Fenerbahçe'de seçim yarışını kaybeden Hulusi Belgü, "Sayın Ali Koç'un açıklamaları hem katılımın yükselmesine hem de bizim oyumuzun düşmesine sebep oldu" dedi. Google'da Aziz Yıldırım başta olmak üzere Ali Koç ve Hulusi Belgü aramaları yoğunlaştı.

Beren Saat

Safiye Sultan'ı Hülya Avşar'ın canlandıracağı Kösem Sultan dizisinde Kösem Sultan rolünde kimin oynacağı sonunda netlilk kazandı. Kösem Sultan'a Beren Saat hayat verecek.
Beren Saat, dizinin ilk sezonda Kösem Sultan'ın 16-20 yaş halini canlandıracak. Beren Saat'in Google'da yoğun olarak aranmasının tek nedeni Kösem Sultan karakterini canlandıracağı değildi. Oyuncu Beren Saat Engin Hepileri ve Beyza Şekerci'nin düğünündeki kıyafetiyle de olay oldu.
Saten elbisesiyle tüm bakışları üzerinde toplayan güzel oyuncuya eşi Kenan Doğulu smokiniyle eşlik etti. Saat'in içine sütyen giyinmediği gözlerden kaçmadı.

HDP İstanbul Mitingi

HDP'nin İstanbul'da düzenlediği miting de Google'ın en çok arananlarından biriydi.

Behiye Aksoy

31 Mayıs günü kaldığı huzurevinde 85 yaşında hayatını kaybeden Türk Sanat Müziği sanatçısı Behiye Aksoy toprağa verildi.

MHP İstanbul Mitingi

HDP mitingiyle birlikte MHP İstanbul Mitingi de Google'ın en çok arananları arasındaydı.

Beyza Şekerci, Engin Hepileri

Bir süredir birlikte olan ünlü çift Engin Hepileri ve Beyza Şekerci çifti muhteşem bir törenle evlendi.

Aslıhan Doğan

Atletico Madrid’in yıldız futbolcusu Arda Turan, Aslıhan Doğan ile dün gece Soho’dan çıkarken görüntülendi.

İstanbul’un Fethi

İstanbul'un fethinin 562. yıl dönümü dolayısıyla Google aramalarında "İstanbul’un Fethi" üst sıralara tırmandı.

Takdir teşekkür hesaplama

Eğitim öğretim yılında sona gelinmesiyle birlikte Öğrenciler için takdir-teşekkür hesaplamaları başladı.

Amine Gülşe, Serhat Teoman

Bülent İnal ve Melis Tüysüz çiftinin evlilik yıldönümü kutlamasına katılan Amine Gülşe ve Serhat Teoman, ilk kez yan yana görüntülendi.
Selahattin Demirtaş

İdo Tatlıses

İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo, oyunculuğa soyundu. Son dönemde müzik çalışmaları ve farklı stiliyle gündemde olan İdo Tatlıses, Med Yapım’ın yeni dizisi için sunulan başrol teklifini kabul etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder