Sayfalar

3 Eylül 2015 Perşembe

Dior'un yeni yüzü Jennifer Lawrence oldu

Umut Işığım adlı filmle henüz 23 yaşında Oscar ödülünü evine götüren ve Forbes dergisi tarafından belirlenen en çok kazanan oyuncular listesinde 52 milyon dolar ile başı çeken Jennifer Lawrence (25) şimdi de Dior’un yüzü oldu.

Reklam çekimlerinde can alıcı pozlar veren oyuncu, saçlarını da Marily Monroe bukleleriyle değiştirdi. Oscar ödülünü ‘Umut Işığım’ filmiyle kazanmış olabilir ama onu en çok tanıtan ‘Açlık Oyunları’ serisi Jennifer Lawrence’ı 52 milyon dolarla ‘en çok kazanan kadın oyuncu’ yaptı. Ekonomi dergisi Forbes’ın ‘en çok kazanan kadın oyuncular’ listesini açıkladı. Zirveyi kimseye bırakmayan Lawrence’ı ise, 35.5 milyon dolarla Scarlett Johannson izledi.

Akademi ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence çekimleri Kanada’da devam eden yeni filmi ‘X-Men? Apocalypse’ye moila verip Montreal’daki bir çocuk hastanesine gitti ve hasta miniklere moral verdi. Hayranlarıyla kucaklaşıp bol bol fotoğraf çektiren Lawrence, oyunculuk kariyerinde başarılı olmasaydı hemşire olmak istediğini de ilk kez açıkladı. VATAN




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder