Sayfalar

20 Şubat 2016 Cumartesi

"Belki de hiç evlenmeyeceğim"

Neredeyse iki yılda bir parmağına yeni bir nişan yüzüğü takarak bu alanda bir tür rekora sahip olan güzel oyuncu ve model şaşırttı. 


Bir süre önce Fransız model Jeremy Parisi ile nişanlandığını sosyal medyadan duyuran Kelly Brook, yine bir paylaşımıyla yine gündemin ilk sıralarına yükseldi.

Brook; Instagram sayfasında, uyumak üzere olan kız çocuğuna kitap okuyan bir annenin yer aldığı bir fotoğraf yayınladı. Fotoğraftaki anne kızına "Bir zamanlar bir adam bir kızdan kendisiyle evlenmesini istedi. Kız "hayır" dedi. Ve sonsuza kadar mutlu yaşadı. Alışverişe gitti, dansa ya da bir şeyler içmeye gitti. Daima temiz bir evi oldu, hiç yemek pişirmedi ve hep harika bir görünüme sahip oldu. Son" satırlarını okuyor.

İşte bu paylaşım ve özel hayatının geçmişi yüzünden herkes bu paylaşımı "Kelly Brook her ne kadar sık sık nişanlansa da aslında evlenmeyi pek düşünmüyor. Bu paylaşım da bu düşüncesinin ipuçlarını veriyor" diye yorumlandı.

36 yaşındaki Brook bir süredir Jeremy Parisi ile nişanlı. Aşkı uğruna sık sık Londra'daki evinden ayrılıp Paris'e nişanlasının yanına gidiyor.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder