Sayfalar

2 Şubat 2016 Salı

Berna Arıcı: 'Üzerimdeki her şeyi istiyorlar'

Geride bıraktığımız günlerde Dubai'ye uçarak deniz sezonunu erken açan isimler arasına giren Berna Arıcı kazançlı bir tatil yapmış.

Kardeşi Esra Arıcı'nın tasarımlarını etkileyici fiziğiyle son derece iyi bir şekilde taşıyan Berna Arıcı, sevgilisiyle çıktığı Dubai tatilinden takipçileri için birbirinden güzel paylaşımlar yaptı.

Dubai'nin sembolleri önünde çekilmiş fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan Berna Arıcı, tatilini aynı zamanda kazançlı bir şekilde noktalamayı bilmiş. Kardeşi Esra'nın tasarımlarıyla Dubai'de davetlere katılan Berna Arıcı, Türkiye'ye dönüş öncesi yaptığı son paylaşımda üzerindeki kıyafeti İranlı bir kıza sattığını ve boş bir bavulla döndüğünü şu sözlerle duyurdu:

Odamdan son gece, üzerimdekini çok beğenen İranlı kıza sattığım doğrudur. Çok beğenilen gerçek kuzu derisi ceketimiz olay yarattı. Dubai'den çok sipariş aldım. Arap, Rus, İranlı maşallah Esroş… Dubai'de de mağaza mı açsak? Üzerimdeki her şeyi istiyorlar. Boş bavulla dönüyorum kıyafetlerimi kızlara sattım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder