Sayfalar

5 Şubat 2016 Cuma

Christie Brinkley 62 yaşında

Sol taraftaki karede görülen beyaz bikinili kadının yaşını tahmin etmek kolay. Henüz 20'lerinde olduğunu ilk bakışta söyleyebiliriz. Peki ya sağdaki siyah elbiseli kadının yaşını bulabilir misiniz? Zor değil mi? Bu iki fotoğraf da bir dönemin ünlü modeli Christie Brinkley'e ait. Biri 20'lerinde çekildi öteki de 60'lı yaşlarında. 


Gösteri dünyasının en güzel yaş alan kadınlarından biri olan Brinkley, 2 Şubat'ta 62'nci doğum gününü kutladı.

Bu özel geceyi sevgilisi John Mellencamp ve dostları ile çıktığı bir yemekte kutlayan Brinkley yine her zamanki gibi formda ve güleryüzlüydü.

1954 doğumlu Christie Brinkley, biraz kaliteli genlerinin ama çokça iyi yaşamanın ve kendine iyi bakmanın etkisiyle yaşından çok daha genç görünmeyi başarıyor.

Elbette kozmetik mucizelerden de yararlandığını kimseden gizlemiyor ama yine de yıllardır ünlüler dünyasının yaş alsa da hiç yaşlanmayan kadını olmayı sürdürüyor.

2 Şubat 1954'te Michigan'da dünyaya gelen Brinkley, 1970'lerde ve 80'lerde moda dünyasının en gözde modellerinden biriydi. Tam 3 kez Sports Illustrated'a kapak pozu veren Brinkley, birçok ünlü firmanın da tanıtım yüzü oldu kariyeri boyunca.

1973 yılında Paris'te bir postanede ABD'li fotoğrafçı Erroy Sawyer tarafından keşfedildi ve moda dünyasına adım attı.

Brinkley daha sonra sinema oyunculuğunu da denedi. İlk evliliğini Jean François Allux ile yapan Brinkley, Billy Joel, Richard Taubman ve Peter Cook ile de evlendi. Brinkley 3 çocuk annesi.



















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder