Sayfalar

21 Şubat 2016 Pazar

Demet Özdemir yeni yaz dizisiyle ekrana dönüyor

Çilek Kokusu dizisinin güzel ve başarılı oyuncusu Demet Özdemir, Fox TV ekranlarında yayınlanacak yeni bir yaz dizisinde başrol oynayacak.

Fox TV'de yaz sezonu hazırlıkları başladı. Senaryosunun Aslı Zengin'in yazacağı, başrollerini Demet Özdemir ve Sumru Yavrucuk'un paylaşacağı Faruk Turgut - Gold Film'in yeni yaz dizisi Haziran 2016'da Fox TV ekranlarında yayınlanacak. Cast ve senaryo çalışmalarının devam ettiği yeni dizinin ismi ise henüz belli olmadı. Daha önce yine Gold Film'in yaz dizisi Çilek Kokusu'nda başrol oynayan Demet Özdemir, yine aynı yapım şirketinin yeni dizisinde bu defa Sumru Yavrucuk'la birlikte rol alacak. Dizide Demet Özdemir'e eşlik edecek başrol erkek oyuncu ise önümüzdeki haftalarda belli olacak.

DEMET ÖZDEMİR KİMDİR?

26 Şubat 1992'de Kocaeli de dünyaya gelen Demet Özdemir, daha önce Kurt Seyit ve Şura ile Çilek Kokusu dizilerinde rol aldı.

Bengü'nün dans ekibinde yer alıp daha sonra Efes Kızları kadrosunda Dans etmeye başlamıştır. Mustafa Sandal'ın "Ateş Et ve Unut" adlı klibinde de yer alan Demet Özdemi İlk TV deneyiminde ise 2013 yılında FOX TV'de yayınlanan baş rollerini Esra Ronabar , Murat Han ve Ekin Koç ile paylaştığı Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizide "Aylin" karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Kurt Seyit ve Şura adlı dizide "Alya" karakterini, Tut Sözünü adlı Sinema filminde ise "Demet" karakterini canlandırmıştır. Star TV'de yayınlanan, başrolleri Yusuf Çim ile birlikte paylaştığı Çilek Kokusu adlı dizide "Aslı" karakterini canlandırmıştır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder