Sayfalar

10 Şubat 2016 Çarşamba

Hande Yener katıldığı festivalde konuştu

Türkiye'nin en büyük kış ve gençlik festivali Whitefest'te sahne alan Hande Yener 2bin 500 kişiye unutulmaz bir gece yaşattı.


Bof Otel’de sahne alan Hande Yener sahne öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Beyaz derin yırtmaçlı sahne kıyafetinden dolayı Karlar Kraliçesi’ne benzetilen Hande Yener ” Ben zaten kraliçeyim elbisemden de anlaşılıyor zaten” dedi.

Gençlerin en çok talep ettiği isimlerin başında gelmesi sorulması üzerine Yener ” Ben zamansız solist oldum. Gerek yaptığım şarkılar, şovlar ve duruşumdan dolayı en modern işleri yapmaya çalışıyorum. Bu zaten gençleri ilgilendiren bir durum olduğu için en çok tercih edilen isimlerden birisiyim. Yeni nesille beraber yürümeye gayret ediyorum” dedi.

ALBÜM ÖNCESİ HER ŞEYDEN KAÇIYORUM

Kayak yapmayı çok sevdiğini belirten Hande Yener ” Ama sürekli konserlerim olduğu için sakatlanmaktan korkuyorum. Hatta soğuktan dolayı hasta olurum korkum var” dedi. Albüm çalışmalarından dolayı insanlarla sohbet etmeyi bıraktığını söyleyen Yener ” Albüm çalışmalarım çok yoğun devam ediyor. Sesimi yormak da istemiyorum. Zaten ben her albüm öncesinde böyleyim her şeyden kaçıyorum. Böyle bir orucum var. Bunları yaptığınız zamanda şakıyorsunuz” zaten diyerek herkesi güldürdü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder