Sayfalar

11 Şubat 2016 Perşembe

Ronaldo'nun son bombası

Cristiano Ronaldo'nun ABD'li 20 yaşındaki topmodele Instagram hesabı aracılığıyla flört içerikli mesajlar gönderdiği ortaya çıktı.

Irina Shayk’tan ayrıldıktan sonra ciddi bir ilişki yaşamayan Cristiano Ronaldo, ABD’li top model Kendall Jenner’a tutuldu. Portekizli yıldızın, Instagram’adn 20 yaşındaki mankenin fotoğraflarını beğenerek ona övgü dolu mesajlar attığı ortaya çıktı.

Kendall’ın geçtiğimiz hafta Barcelona’ya geldiğini öğrenen Ronaldo’nun, genç modeli bir partiye davet ederek ona flört içerikli mesajlar yolladığı dile getirildi.

Olaya yakın bir tanık, İngiliz The Sun’a verdiği röportajda Kendall’ın 31 yaşındaki futbolcudan gelen mesajlardan hoşnut olduğunu ifade etti. Güzel topmodelin Harry Styles ile olan ilişkisinin yeni bittiği ve onun Ronaldo ile ciddi bir ilişki düşünmediğini ifade edildi.

Şarkıcı Harry Styles olan ilişkisinin kötü bir şekilde bittiği ve Kendall’ın şu an ileriye dönük bir ilişki düşünmediği söylendi.
Sosyal medyayı etkili kullanan Real Madrid’in yıldızı için bu olay bir ilk değil.

Ronaldo’nun, Cansu Taşkın adlı bir Instagram kullanıcısına Instagram’dan mesaj attığı iddia edilmişti. Kimileri fotoğrafın fake olduğunu iddia etse de Cansu Taşkın, “Ronaldo’nun Dm’den Yürüdüğü Türk Kızı” olarak adından söz ettirmeyi başarmıştı.
SporHD.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder