Sayfalar

3 Mart 2016 Perşembe

Adele ters yüz oldu, sosyal medya karıştı!

İngiliz şarkıcı Adele'in garip ters düz görüntüsü sosyal medyayı şaşkına uğrattı... Bakalım siz fotoğrafı döndürmeden önce neyin yanlış olduğunu anlayabilecek misiniz?
Adele'in piyasaya çıkardığı 25 adlı son albümünün kartonet fotoğrafı ters döndürüldüğünde ve o şekilde bakıldığında hiç bir garip yanı yok gibi gözüküyor.
Yine de resim döndürüldüğü zaman Adele‘in gözleri ve dudaklarının yeniden düzenlendiği, bu yüzden de yüzünün aşağısında yer aldığı bariz bir şekilde görülmekte.
Adele'in ters düz fotoğrafı internet ortamına bir fırtına gibi girdi ve eleştirmenler bunun ışıksal olarak yapılan bir ilüzyon olduğunu ve şarkıcının güzel yüzünün sağ tarafına döndüğünde daha kötü gözükmemesi için bunun düzenlendiğini öğrenince dehşete kapıldılar.
Normal bakıldığında Adele nin son album kapağından alınan bu görüntüde ters döndürülmesi haricinde olağan dışı hiçbir şey yok. Görüntüyü ters döndürdükleri zaman ise Adele'in gözlerinin ve dudaklarının yeniden düzenlendiği bu yüzden de onların yüzünde ters hale geldiği ortaya çıkıyor.
Fotoğraf sağ tarafa doğru yukarıya çevrildiğinde kullandığı göz kaleminin gözkapaklarını daha da düşük gösterdiği ve düşük dudaklarının şişmiş, kıvrık ve üst dudağının üzerinde gözüktüğü açıkça belli oluyor. Bu sinir bozucu farklılıklara rağmen, dudaklarının ve gözlerinin resim ters döndürüldüğünde fark etmek gerçekten zor.
Bu fotoğrafın şeklini kimin değiştirdiği bilinmiyor, fotoğraf geçtiğimiz cuma günü #wayment ve #adele etiketleriyle 3.7 milyon Instagram kullanıcısı tarafından paylaşılarak rekor kırdı. 9.000 binden fazla insan The Shade Room adlı kullanıcının bu gönderisine yorum yazdı, birçok kişi bu resme tıkladı ve arkadaşlarını etiketledi.
Uçsuz bucaksız internet ortamında bütün viral fotoğraflar gibi bu da diğer fotoğrafların çıkması için bir kıvılcım yarattı.
ACAYİP KORKUNÇ
33 yaşındaki Nicki sağ tarafa doğru kaydırıldığı zaman üstteki kirpikleri ve Nicki Minajpouty alt dudağı yüzünün üst tarafına geliyor.
Nicki'nin bu fotoğrafının altına ‘Şimdi cehennem kadar korkunç!’, 'Elimden telefonumu bile düşürdüm' diye yazanlar bile olmuş.
Diğer birisi de Kylie Jenner in dolgun üst dudağı gibi gözüktüğünü söylemiş ve ‘Adele, Kylie Jenner'ın dudaklarına karşı’ diye de eklemiş.
Aptly isimli Twitter kullanıcısı Turn your phone hesabından akıl karıştırıcı Adele nin fotoğrafını Pazartesi paylaştı. Aaron Carter, Nicki Minaj, Noah Cyrus ve Hillary Clinton'ı olduğu gibi..
Orijinal görüntüleri gibi, diğer üç yüz, ters çevrildiğinde tamamen normal gözüküyor ama yine de döndürüldüğü zaman gözleri ve dudaklarının kaymış olduğu ortaya çıkıyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder