Sayfalar

2 Mart 2016 Çarşamba

Cicişler'e 'polise hakaretten' 200 fidan dikme cezası

Dört yıl önce TEM üzerinde plaka uygulaması yapan trafik ekibinde görevli bir polisle tartışan Esra-Ceyda Ersoy kardeşler, "polise mukavemet ve hakaret" suçundan 200'er fidan dikme cezası aldı.

Yanlış ayakkabı seçimi
Magazin dünyasında "Ciciş" lakabıyla tanınan Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler, aldıkları fidan dikme cezası nedeniyle önceki gün Arnavutköy'deki fidan dikim alanındaydı.

İkilinin araziye topuklu botlarla çıkması, çamurlanmamaları için de üzerine galoş geçirmeleri dikkat çekti.

Yürümekte zorlandılar
Fidan dikim alanına gelen iki kardeşin eline gerekli ekipmanları veren Orman İşleri yetkilileri, ardından dava dosyasına konmak üzere Ersoy kardeşlerin fotoğraflarını çekti.

Hem yürümekte hem de çapa ve kürek kullanmakta zorlanan ikilinin hali, yanlarında bekleyen görevlileri güldürdü.
OLAY NASIL OLMUŞTU?
Cicişler olarak bilinen Ceyda-Esra kardeşlerden Esra Ersoy, 2013 Mayıs ayında İstanbul Beşiktaş'taki Deniz Müzesi önünde seyrederken iddiaya göre, cep telefonuyla konuştuğu gerekçesiyle trafik polisleri tarafından durduruldu. Esra Ersoy'dan ruhsatını isteyen polis, incelemede ruhsatta renginin pembe olmasına rağmen aracın lacivert olduğunu gördü. Bunun üzerine polis, cip için bağlama tutanağı düzenlendi.
***
Aracını bağlatmak istemeyen Esra Ersoy ise kendisini cipine kilitledi. Polis aracın içine kolunu uzattığı sırada Ersoy camı kapattı. Polisin kolu cama sıkıştı ancak Esra Ersoy, bu halde gaza basarak polisi yaklaşık 3 metre sürükledi. Trafik yoğunluğu nedeniyle duran Ersoy, daha sonra camı indirdi ve polis kolunu kurtardı.
***
Olaya tanık olan Emre Yaman, "Esra Ersoy, polise hakaret etti. Suratına vurmaya çalıştı. Polisin gömleğinden çekiştirince polisin gömleği yırtıldı" dedi. Beşiktaş Polis Merkezi'ne götürülen Esra Ersoy, trafik polisinin kendisini darp ve taciz ettiğini öne sürerek şikayetçi oldu.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder