Sayfalar

20 Mart 2016 Pazar

Gwen Stefani yine tarzını konuşturdu

Ünlü şarkıcı Gwen Stefani, önceki gün Tokyo Havalimanı'nda yeni saç stiliyle objektiflere takıldı.

Yarısına kadar siyaha boyadığı platin rengi saçlarıyla dikkat çeken dört çocuk annesi Stefani, yine farklı tarzını konuşturdu. Yeni imajıyla bol bol selfie çeken Stefani, Japon hayranlarından da yoğun ilgi gördü.

Gwen Stefani kimdir?
***
3 Ekim 1969 Kaliforniya ABD'de doğdu.
Gwen Renne Stefani Amerikan pop, rock şarkıcısı, şarkı sözü yazarı, moda tasarımcısı ve aktristir. No Doubt adlı ska-rock grubunun vokalistidir.
***
Babası, Dennis Stefani, İtalyan asıllı bir Amerikandır.
Stefani, Loara High School (Loara Lisesi) 'dan 1987 yılında mezun oldu. Lisede yüzme takımında ve marş grubunda etkinliklere katılmıştır.
***
Üniversite eğitimini ise California State University, Fullerton'da almıştır. Gwen Stefani Bush'un ön-adamı Gavin Rossdale ile evlenerek 37 yaşında Kingston James McGregor adında bir bebek dünyaya getirdi.
***
Stefani, bebeği için, "O olmadan işe gitmiyorum. Her şeyi eğlenceli kılıyor" diyor. Bir süre önce NoDoubt adlı grubun solistliğini bırakan Gwen Stefani ilk albümü "Love, Angel, Music, Baby" ' i çıkardı.
***
Stefani 2006'da 'The Sweet Escape' adını verdiği ikinci solo albümünü çıkardı.Bu albümden çıkan ilk single 'Wind it up' beklenen başarıyı gösteremesede ikinci single olan ve albüm adını taşıyan 'The sweet escape' listelerde ilk 10'a girmeyi başardı.Sonradan 'Yummy' ve '4 in the morning' adlı şarkıları çıkartan Stefani, 2. albümünün tanıtımlarını sürdürmektedir.
***
Filmleri
The Aviator - 2004 (Göklerin Hakimi)
Ödülleri
33'üncü Amerikan Müzik Ödülleri - 2005 En iyi kadın sanatçı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder