Sayfalar

2 Mart 2016 Çarşamba

Hannah Davis: Derek'i parası için sevmiyorum

Son dönemin en gözde modellerinden Hannah Davis, bir dergi için objektif karşısına geçti ve birbirinden çarpıcı pozlar verdi.
25 yaşındaki Davis, bir süre sonra evlenmeye hazırlandığı nişanlısı Derek Jeter ile olan ilişkisine dair açıklamalar da yaptı.
Davis, poz verirken Jeter'ın kendisine hediye ettiği iri taşlı nişan yüzüğünü çıkarmadığı da dikkatlerden kaçmadı.
Hannah Davis, dergiye verdiği röportajda, bir erkekte kendisine pahalı mücevherler alacak paraya değil, ailesine olan bağlılığa önem verdiğini söyledi.
Davis "Beni parayla satın alınabilecek şeyler etkiler mi?. Bence değil. Ben yanımda, ailesini hayatının en önemli unsuru olarak gören birini isterim" dedi.
Hannah Davis ve 41 yaşındaki  eski beyzbol yıldızı Derek Jeter, nişanlanmadan önce 3 yıl flört etti.
Önceleri ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çift daha sonra nişanlandıklarını açıklayarak işi resmiyete döktü.
Hannah Davis, ilişkilerinin başlangıcındaki bu gizlilikle ilgili olarak "Ben hayatımı herkesle paylaşabilirim. Ama özel ilişkim buna dahil değil. Bu sessizlik ikimizin ortak isteğiydi" diye konuştu.
Hannah Davis, 10 yıldır modellik yapıyor. Kariyerinde kısa sürede çok sayıda başarı kazanan Davis, Sport Illustrated ve Victoria's Secret gibi birçok modelin düşlerini süsleyen firmalarla da çalıştı.
Derek Jetter, genellikle Hollywood ünlüleriyle yaşadığı aşklarla gündeme geldi. Cameron Diaz, Scarlett Johansson, Jessica Alba, Mariah Carey, Jeter'ın adının anıldığı ünlülerden bazıları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder