Sayfalar

9 Mayıs 2016 Pazartesi

Tarkan, şarkıları bu defa eşi Pınar Dilek için söyledi

Türk Sanat Müziği albümü ile büyük çıkış yakalayan Megastar Tarkan geçtiğimiz hafta Pınar Dilek ile nikah masasına oturmuştu. Tarkan 3 gün önce akşam saatlerinde de Almanya'nın Köln şehrinde muhteşem bir düğün yaptı. Sahnelerde söylediği şarkılarla herkesi mest eden Megastar bu defa eşi Pınar Dilek için sahnedeydi.


3 gün önce akşam saatlerinde Ren Rehni kıyısındaki Flora im Botanischen Garten adlı mekanda düzenlenen düğün töreniyle Pınar Dilek'le dünya evine giren Megastar Tarkan eşi için verdiği şarkı sözünü yerine getirdi. Çiftin yeni fotoğrafları ise gün yüzüne çıktı.

Eşi Pınar Dilek'in mutluğu ise bu karelerden çok rahat anlaşılıyor. Megastar bu defa şarkıları hayranlarına değil, eşi Pınar için söyledi.

Tarkan düğünde smokin giyerken eşi Pınar Dilek sade bir gelinlik tercih etti. Mutlu çift objektiflere gülerek poz verdi.

Çiftin düğün töreni, 6 Mayıs cuma akşamı Ren Nehri kıyısındaki Flora im Botanischen Garten adlı mekanda gerçekleşti. Pınar Dilek ve Tarkan, düğün öncesi Sedat Mehder'in objektifine poz verdi.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder