Sayfalar

9 Mayıs 2016 Pazartesi

Tülin Şahin’den ‘TULİSS’ tatlısı

"TULİSS" tatlısı sadece 140 kalori ve glütensiz.


Çırağan Sarayı’nda yer alan Gazebo Lounge'un süpermodel Tülin Şahin'den ilham alan “TULİSS” tatlısı sadece 140 kalori ve glütensiz, İlkbahar 2016 edisyonu ile vitrinlerde! Tülin Şahin’in bizzat Çırağan Sarayı’nın şefleri ile birlikte tasarladığı ‘TULİSS’ tatlısının bu sezon tam 10.versiyonu ile vitrinlerde.

İstanbul 2016; Çırağan Palace Kempinski'nin modayı lezzetle birleştiren ve süper model Tülin Şahin'in kod adını taşıyan“TULİSS” tatlısı 2016 ilkbahar edisyonu ile damakları lezzetlendirmeye devam ediyor.

Tüm edisyonları İstanbullu’lar  ve otel misafirleri tarafından beğenilen, Gazebo'nun en çok satanlar listesinde başı çeken, her sezon yeni tat, yeni tasarım, yeni renkle, başarılı süper model Tülin Şahin'in güzelliğinden ve enerjisinden ilham alan “TULİSS',2016'nın İlkbaharı’nda  beyaz çikolatalı ve limonlu içeriği, baharı müjdeleyen çiçekli stiliyle yine oldukça leziz, glutensiz ve sadece 140 kalori! TULİSS tatlısı, şık ve zarif tasarımı ve enfes tadı ile tatlıdan vazgeçemeyen aynı zamanda formunu da korumak isteyenler için oldukça ideal.

Çırağan Palace Kempinski İstanbul'un lobi katında bulunan, müthiş Boğaz manzarasına sahip, kentin “pasta ve çikolata cenneti” Gazebo Lounge aynı zamanda her gün 15.00 – 17.00 saatleri arasında İstanbul’un en aranılan Akşamüstü Çay Saatini sunuyor.  Ayrıca lezzetli atıştırmalıkları ile de gün boyu İstanbulluların hizmetinde.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder