Sayfalar

10 Haziran 2016 Cuma

51 Yaşındaki Elle Macpherson’dan genç kalmanın sırları

51 yaşındaki Avustralyalı süper model, genç meslektaşlarına taş çıkartıyor. İki çocuk annesi model, genç kalmanın sırlarını 3 önemli tüyo ile veriyor.



Elle Macpherson, sağlıklı ve dengeli beslenmek, düzenli fiziksel aktivitede bulunmak ve vücudun ph dengesini korumanın çok önemli olduğunu dile getiriyor.

Alkol ve sigara kullanmayan Macpherson, “Süt ürünleri ve kırmızı et gibi asidik gıdaları kesinlikle tüketmiyorum. Diyetime vitamin takviyeleri ekliyorum, çünkü vitamin enerji seviyemi yükseltiyor ve beni canlandırıyor” diye sözlerine devam etti.  Sadece organik gıdalarla beslenen süper model, günde üç litre su tüketiyor.

Elle Macpherson'ın ilerleyen yaşına rağmen genç kalmak isteyenler için önerilerde de bulunuyor. Macpherson, her gün bir saatten az olmamak üzere egzersiz yapıyor. Kayak, yüzme, fitness ve yoga yaptığı sporlardan bazıları.

Süper modele göre spor yapmayla ilgili en önemli şey, düzenlilik. “Sürekli diyet yapıp kendinizi günlerce spor salonunda öldürmeniz gerekmiyor. Bunun yerine etkili egzersizler yapmak ya da her gün koşmak en iyisi. Temel olan şey, vücudunuzu ihmal etmemeniz” tavsiyesinde bulunuyor.

Macpherson, inanların yaş, kırışıklıklar ve vücut da dahil olmak kendisini sevmesi gerektiğini, çünkü her yaşın kendi yararlarını getirdiğini de ekliyor.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder