Sayfalar

20 Haziran 2016 Pazartesi

ABD’li genç aktör Anton Yelchin hayatını kaybetti

"Star Trek" (Uzay Yolu) filmiyle ünlenen ABD'li oyuncu Anton Viktorovich Yelchin, korkunç bir şekilde hayatını kaybetti.


ABD’nin en parlak genç aktörleri arasında gösterilen Anton Yelchin, Los Angeles’taki evinde aracıyla tuğla sütun arasına sıkışarak can verdi.

Los Angeles Polis Departmanı’ndan Jennifer Houser, “Yelchin, saat 1:10 sularında Studio City semtinde bulunan evindeki garaj yolunca aracından indi. O sırada aracı geriye kaydı ve onu tuğa sütun ile güvenlik çitleri arasında sıkıştırdı” dedi.

Yelchin’in provalar için arkadaşlarıyla buluşmak üzere yola çıktığı belirtildi. Buluşmaya gelmeyince şüphelenen arkadaşları Yelchin’in evine gidince ünlü yıldızın cansız bedeniyle karşılaştı.

Otomobilin boş viteste olduğu ve motorunun hâlâ çalıştığı aktarıldı.

Yelchin’in menajeri Jennifer Allen, ünlü yıldızın hayatını kaybettiğini doğruladı.
27 yaşındaki Yelchin’in ölümü sinemaseverleri yasa boğdu.


SPIELBERG’ÜN TAKEN’I DÖNÜM NOKTASI OLDU

Rus asıllı ABD’li aktör Anton Viktorovich Yelchin, kariyerine 90’larda değişik televizyon dizilerindeki rollerle ve ikisi de 2001 yılında gösterime giren “Along Came a Spider” ve “Hearts in Atlantis” filmleriyle başladı.

Yelchin, sonradan TV serisi “Huff”ta boy gösterdi. “House of D”, “Alpha Dog”, “Star Trek”, “Star Trek Into Darkness”, “Terminator Salvation”, “The Smurfs”, “Fright Night” ve “Like Crazy”de yer aldı.

Yelchin’in çocuk yaşta yer aldığı Steven Spielberg yapımı “Taken” dizisi kariyerinde dönüm noktası oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder