Sayfalar

15 Haziran 2016 Çarşamba

Deniz Seki'nin nişanlısı Faruk Salman konuştu: 'Deniz isterse hemen evleniriz'

Cezaevinde halen tutuklu bulunan şarkıcı Deniz Seki ile nişanlı olan Faruk Salman geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan fotoğraf üzerine açıklama yaptı. Salman, ayrılık ve ihanet iddialarına yanıt verdi.

Ünlü şarkıcı Deniz Seki'nin cezaevine girmeden önce iş adamı Faruk Salman'la nişan yaptığı ve evleneceği yönünde haberler üzerine Salman'ın geçtiğimiz günlerde basına yansıyan bir fotoğrafı 'Deniz Seki'yi aldatıyor mu?' tartışmalarına yol açmıştı. Ortaya çıkan kareler ise günün en çok konuşulan konuları arasına girmiş, Salman'a tepki gösteren de olmuştu.


Basına yansıyan karedeki kişinin yeğeni olduğu açıklayan iş adamı konuya açıklık getirdi:
"Deniz'i ömrümün sonuna kadar bekliyorum. Yeğenimin doğum gününde çekilen bir fotoğrafın böyle yansıtılması beni üzdü. En çok Deniz'in üzülmesine üzülürüm. Deniz isterse şu an, şu dakika kendisiyle evlenirim. Yüzüğüm de hâlâ parmağımda"

'ONUNLA EVLENECEĞİM'

Deniz Seki de geçtiğimiz aylarda bir dergiye verdiği röportajında nişanlısı Faruk Salman'la cezaevinden çıktıktan sonra evleneceğini söylemişti.

Seki, "Zamanla bir tevekkül geliyor mu insana? Yoksa hâlâ zaman zaman delirmekten korkuyor musunuz?" sorusuna "Tevekkül etmek olmasa zaten çekilmez bu durum. Aklımı, kalbimi ve ruhumu tevekkül etmeye programlıyorum. Yaşadıklarım bana çok şey öğretti" diye konuşmuştu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder