Sayfalar

27 Haziran 2016 Pazartesi

Justin Bieber’ın klip güzeli Xenia Deli’ye milyoner eşten 3 milyonluk düğün

Kendinden 36 yaş büyük iş adamıyla evlenen Justin Bieber'ın klip güzeli Xenia Deli'nin düğünü ve gelinliği sosyal medyayı salladı.


Babası Türk olan yarı Moldovyalı 26 yaşındaki genç güzel, geçtiğimiz günlerde 62 yaşındaki Mısırlı milyarder ile yaptığı evlilikle gündeme gelmişti.

Genç güzel şimdi ise düğünü ve gelinliği ile adından söz ettiriyor. Düğün fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan Xenia’nın Zuhair Murad imzalı muhteşem gelinliğin görkemli kuyruğu görenleri kendine hayran bırakmayı başardı. Gelinliğin bu özel kuyruğu metrelerce kumaş ve dantelden oluştu.

Tüm dünya basınında konuşulan düğünün masrafı ise 800 bin sterlinden fazla  yani  ortalama  3 milyon 205 bin TL’ye mal oldu.

Sosyal medyayı sallayan gelinliğin tasarımcısı Zuhair Murad tasarımlarını seçmek ise öyle kolay değil. Yani Zuhair Murad, her ‘zenginim’ diyenin çat kapı gideceği bir tasarımcı değil. Beyrut ya da Paris’teki couture atölyesini arayıp randevu almak gerekiyor. Şayet bu randevularda sizden elektrik alırsa defilesine davet edip sezon trendlerini görmenizi istiyor. Tabi düğün günü de sizi yalnız bırakmıyor ve ekibiyle birlikte düğününüzün baş konuklarından biri oluyor. Tüm bunlar için ise 60 bin ile 200 bin Euro arasında değişen bütçeyi gözden çıkarmanız gerekiyor.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder