Sayfalar

1 Haziran 2016 Çarşamba

Pınar Altuğ "Teknemizinin boyunu büyüttük"

Pınar Altuğ, ortalarda gözükmediği için eşi Yağmur Atacan'ın son dönemde işlerinin bozulduğu iddialarına isyan etti.


Eşinin ortada olmayı sevmediğini söyleyen Pınar Altuğ, ortaya atılan iddialara “Boşverin dedikodular olsun. Biz yeni bir mağaza açıyoruz, teknemizi değiştirdik, biraz daha boyu büyüdü. Bu mu kötü giden iş yani? Allah’a bin şükür” sözleriyle cevap verdi. Esma Sultan Yalısı’ndaki alışveriş festivali TOG Bazar’a mücevher standı kurarak katılan Pınar Altuğ, yakın zamanda Bodrum’da açacağı mağazası için heyecanlandığını söyledi. Son dönemde işleri yetiştirmek için çok çalışıp günde 6 saat uyuduğunu anlatan Pınar Altuğ, “Bu ilk mağazamız olacak ama sadece mücevher değil, tekstil de var içinde. Azimut yatın Türkiye temsilcisi olduk tekstil ürünlerini yapıyoruz. Az uyuyorum yetişmek için alışmaya çalışıyorum. 6 saate kadar düştüm şimdi 4 saati zorluyorum” dedi.

EKRANDA OLMAYI ÖZLEDİM

Ekranlarda olmayı özlediğini söyleyen Pınar Altuğ ancak ekrandaki projelerin kendisine hitap etmediğini anlatıp şöyle konuştu: “Özledim ekranda olmayı. İçinde olmaktan mutlu olmadığım hiçbir dalda olmam. Bu sene öyle bir şey gelmedi. Beğendiğim bir proje yok ekranlarda. Benim için cazip proje yok, kimsenin işine dil uzatmak istemem ama beğenmiyorum. Beğenmediğim işin içinde olmayı tercih etmiyorum. Bu işler bir furya.

Bir ara ağa dizileriydi, sonra sit-comlar, sonra vurdulu kırdılar, dönem dizileri, evlenme programları var. Bunlar benim içinde olacağım projeler değil”

GERÇEK OLMASI İÇİN KIZIMLA OYNADIM

Pınar Altuğ, ayrıca ilk ve son kez kızı Su ile birlikte bir reklam filminde oynadıklarını, markanın Türkiye yüzü olduğu için inandırıcılığı açısından kızıyla kamera karşısına geçtiğini ifade etti. Altuğ, kızı Su’nun kamera önündeki performansıyla kendilerini şaşırttığını belirtip “Su ilk ve son kez kamera karşısına geçti. Biz hiçbir zaman Su’nun bu işi yapmasını istemedik, doğduğundan beri herkes teklif ediyor ama hiç evet demedik Yağmur’la. Persil’le altıncı senem ve iyi bir iş ortaklığımız var. 6’ncı senede dünya çapında anne çocuk reklamları çekiliyordu ve Türkiye yüzü olduğum için başka bir çocukla oynayamazdım. Gerçek olması için kızımla oynadım. Reklamda kendimi oynuyorum” şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder