Sayfalar

7 Haziran 2016 Salı

Şahan yerinde Hülya evinde

Dünyaca ünlü tenis turnuvasını yerinde izleyen Şahan Gökbakar beğeni alırken, turnuvayı evinden takip eden Hülya Avşar takipçilerinden eleştiri aldı.


Roland Garros finalleri dünya çapında tenis severleri kendisine çekti. Çok sayıda isim final maçlarını izlemek için Fransa’ya akın ederken bu isimler arasında Türkler de vardı. Komedyen Şahan Gökbakar, eşi Selin Gökbakar ve kardeşi Togan’la birlikte Roland Garros Kadınlar Finali’ni yerinde izlerken, bu karşılaşmayı evinde izleyen ünlüler de vardı.

ŞAHAN FRANSA’DA İZLEDİ

Şovmen, heyecanı doyasıya yaşamak için de kesenin ağzını açtı ve kişi başı 555 euro'luk 1. kategori yerden bilet aldı. 10 yıl profesyonel olarak tenis oynayan Şahan Gökbakar, buradan fotoğraf çektirip zafer işareti yaptı. Ünlü komedyen, Novak Djokovic ile Andy Murray arasında oynanan erkekler finalini izlemek için ise kişi başı bin 125 euro'luk biletlerden aldı.


HÜLYA AVŞAR EVİNDE

Tenis sevgisini doyasıya yaşamak için paraya kıyıp Fransa’ya giden Şahan Gökbakar’ın keyfine doyulmazken, kendi adına tenis turnuvaları düzenlenen ve tenise duyduğu ilgiyi her fırsatta dile getiren Hülya Avşar bu konuda biraz ketum davranarak turnuvayı evinden izlemeyi seçti. Evinden maçları izlerken çekilmiş fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Hülya Avşar’ın bu tutumu takipçileri tarafından eleştiri konusu oldu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder