Sayfalar

19 Haziran 2016 Pazar

Seçkin Piriler boşandığı eşi Kaan Tangöze ile aylar sonra bir arada

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze 5,5 ay önce boşandığı eşi Seçkin Piriler ve oğluyla birlikte biraraya geldi. Oğulları Hakan'ın karne günü için ayrıldıktan sonra ilk kez yan yana gelen ikili bu durumu çocuklarına yansıtmamak için çaba gösteriyor.


Kıvılcım Ural ile aldatılan Seçkin Piriler buna rağmen boşandığı eşi Kaan Tangöze ile oğulları Hakan'ın karne günü için biraraya geldi.

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, geçtiğimiz günlerde Kıvılcım Ural'la dudak dudağa öpüşürken yakalanmış, bunun üzerine Seçkin Piriler, Tangöze'den boşanma kararı almıştı.
Geçtiğimiz günlerde basına yansıyan haberlerde Tangöze'nin ortayaş bunalımı geçirdiği yer aldıktan sonra Piriler şu açıklamayı yapmıştı;

"Kaan'la harika bir 10 sene yaşadım. Artık benim hayallerim başka. İnanın ki Kaan umurumda bile değil. Onun en güzel döneminde ben yanındaydım. O da bana çok aşık olmuş ki iki çocuk yapmış. Düşünün ki yıllarca kimseyle evlenmek bile istememiş ve bir daha da asla evlenmez. Bir de onun orta yaş bunalımlarıyla ilgilenmekten sıkılmıştım zaten"



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder