Sayfalar

19 Haziran 2016 Pazar

Sosyal medyada şaka konusu oldu

Rol aldığı Modern Family dizisiyle adını duyuran 18 yaşındaki oyuncu Ariel Winter, son günlerde sosyal medyanın en çok konuşulan kişisi oldu. Bunun nedeni de bir hayranının yaptığı ve Instagram'da paylaştığı photoshop'lanmış fotoğrafı. 


Büyük göğüsleri yüzünden sağlık sorunları yaşayan ve bıçak altına yatarak operasyon geçiren Winter bu ilginç fotoğrafı kendi sayfasında paylaştı. Genç oyuncu "Bunu kim yaptı bilmiyorum, ama evet" notunu yazdı.

Ariel Winter geçen yıl göğüslerini küçülttürdüğünü itiraf etmişti. Winter operasyonun ardından bir dergiye verdiği röportajda iriliği 100 santimetreyi geçen göğüslerini sağlık sebepleriyle küçülttürdüğünü söyledi.

Genç oyuncu iri göğüsleri yüzünden sırt ve boyun ağrıları çektiğini dile getirdi. Geçtiğimiz 4 Haziran'da bıçak altına yattığını belirten Winter "Artık kendimi yeni bir insan gibi hissediyorum" diye konuştu.

Winter, iri göğüslü olmanın kendisi yaşındaki biri için ruhsal açıdan da sorun yarattığını itiraf etti. Arkadaşları arasında bu yüzden sık sık alay konusu olduğunu söyleyen Winter o dönemde yaşadıklarını da şöyle anlattı: "Özellikle de internetten üzerime çok geliyorlardı. Kendimi iyi hissettiğim bir anda çektiğim bir pozu paylaşıyordum. En azından 500 kişi benim ne kadar şişman ve iğrenç olduğumu belirten yorumlar yapıyordu."

Genç oyuncu , kuzeniyle birlikte gittiği bir mayo alışverişinde göğüslerini küçülttürmeye kesinlikle karar verdiğini dile getirdi. "Çünkü üzerime uyan bir mayo bulamamıştım" diyerek anlattı o günü.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder