Sayfalar

2 Haziran 2016 Perşembe

Sosyete’nin etçisi Nusret’in olay yaratan paylaşımı

Ünlülerin uğrak mekanının sahibi Nusret Gökçe, Acun Ilıcalı'nın davetlisi olarak gittiği Dominik'te yaptığı paylaşımla sosyal medyanın gündemine oturdu.


Program sonrası Las Tarrenas’ta bir puro imalathanesine giden Nusret, emekçi bir kadına puro sardığı sırada baldırına vurarak çektiği videosunu ‘Sen baldırda seversin dedi’ notuyla Instagram hesabından paylaşınca büyük tepki aldı.  Nusret Gökçe, takipçileri tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

İşte o paylaşıma gelen dikkat çekici yorumlar…

“Muhtemelen 3 kuruşa çalıştığı işinde bacağına şak şak vurulmasından hoşlanmayıp sadece gülümsemesi hafif aşağıya inen kadın senden daha haysiyetli beyefendi. İyi dönüp geçirmemiş bir tane” şeklinde yorumlar yapıldı.

“Görgü satın alınamıyor,ahlak sonradan gelişmiyor.”

“Paranın sonradan görme versiyonu ve maalesef senden o kadar cok varki.Senin gibi şımarık tiplilerin dikkat çekmek için yaptığı basit hareketler senin restaurantına gidip para verenlerede burada sana gülüp şirin görünmeye çalışanlarada Allah akıl versin.Çirkin görüntünle senden adam olmadığı ve senin gibilere prim verenlerin adam olamayacağı aşikar züppe zengin bozuntusu herif”

“Sonradan görmüş olduğun ve o tapındığın “para” sana kadını,cinsel obje olarak görme hakkını vermez, ancak sen ne anlarsın”


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder