Sayfalar

8 Temmuz 2016 Cuma

Sibel Can: 'Bayramlık ağzımı açtırmayın'

İngiliz bir iş adamıyla evleneceği yönünde hakkında haberler çıkan Sibel Can iddialara ilk kez önceki akşam sahne aldığı Kıbrıs Cratos Otel'de verdi. Soruyu duyunca sinirlenen şarkıcı: 'Bayramlık ağzımı açtırmayın' diyerek tepki gösterdi.


Bayramlarda renkli konser programlarıyla hayranlarının karşısına çıkan Sibel Can, önceki akşam Ramazan Bayramı'nın 2'inci gününde Kıbrıs Cratos Otel'de sahne aldı.Hakkında çıkan 'İngiliz iş adamı ile aşkı yaşıyor' haberlerine de ilk kez cevap veren Sibel Can muhabirlere tepki göstererek: 'Bayramlık ağzımı açtırmayın!' dedi.


Ünlü şarkıcı konser programında ise görüntü alan basın mensuplarından kıyafetinin ince kumaşından tedirgin olarak uzaktan görüntü almasını istedi.

Sibel Can aynı zamanda sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isimlerden. Hakan Ural'la olan evliliğinden doğan kızı Melisa Ural'la birlikte olduğu bir fotoğrafı Instagram hesabından paylaşan ünlü şarkıcı altına bir de not düştü: 'Bayram sensin güzel kızım.'


Ünlü şarkıcı Can'ın Ural'dan Engincan ve Melisa adında 2 çocuğu, Sulhi Aksüt'le evliliğinden de doğan Emir adında bir çocuğu daha var.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder