Sayfalar

4 Eylül 2016 Pazar

Deniz Uğur, Reha Muhtar'dan ikizlerini geri istedi

Usta televizyoncu Reha Muhtar'la 3 yıl ilişki yaşadıktan sonra ayrılan Deniz Uğur, 7 yaşındaki ikizlerinin velayetini üzerine almak için mahkemeye başvurdu.


Protokol gereği ikizlerinin 18 yaşına kadar eski sevgilisi Muhtar'da kalmasına izin verdiğini belirten Uğur, bu kararından vazgeçtiğini ve velayetin değiştirilmesini talep etti.Deniz Uğur, ayrıca her iki çocuğu için de aylık nafaka bağlanmasını da istedi.


Uğur, dilekçesinde şu ifadelere yer verdi:

Muhtar, ilk evliliğimden olan oğlum Engin Deniz'i Baltalimanı'ndaki yalıya alınmaması için çalışanlarına talimat verdi. Bunun üzerine oğlumla birlikte annemin evine geri döndüm. İkiz çocuklarım mahkeme kararıyla babada kaldı. Anlaşmamızda ikizler 18 yaşına gelene kadar babalarında kalacaktı. Çocuklarımın velayetini geri istiyorum. İkizlerimin velayetlerinin babadan alınarak bana verilmesini istiyorum' dedi. Reha Muhtar'ın cevap dilekçesi vermesi bekleniyor.
Reha Muhtar 2007 yılında oyuncu Deniz Uğur ile birlikte yaşamaya başlamış, 2009 tarihinde Mina Deniz ve Poyraz Deniz adını verdikleri ikizleri dünyaya gelmişti.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder