Sayfalar

20 Eylül 2016 Salı

Emre Karayel sinirlerine hakim olamadı, müşteriyi yumrukladı

Geçtiğimiz gün Bebek'te ünlü bir mekanda tuvalet sırası beklerken çıkan kavgada bir iş adamının oğlunu yumruklayan Emre Karayel, yine agresif tavırlarına yenik düştü. İddialara göre ünlü oyuncu kavganın ardından mekandan apar topar kaçtı.


Daha önce Fırat Tanış'la film setinde yumruk yumruğa kavga eden Emre Karayel, yine uslanmadı. Bir bara eğlenmeye giden Karayel, kavganın çözüm olmadığını bir kez daha gördü. Bebek'te bir gece kulübünde arkadaşlarıyla eğlenen ünlü oyuncu, mekanın lavabosunda sıra beklerken bir müşteriyle tartışmaya başladı.

Alkolün de etkisiyle sinirlerine hakim olamayan Karayel, müşterinin yüzüne yumruk attı. Olay sonrası darp ettiği kişinin eski bir gazeteci ve bir iş adamının oğlu olduğu öğrenildi. Karayel kavganın ardından kafasını ellerinin arasına alarak bir kenarda oturup 'Ben nasıl böyle bir şey yaptım?' diyerek kendini suçladı. Kendine gelen Karayel, apar topar mekanı terk ederek evinin yolunu tuttu.


Emre Karayel'in bu ilk kavgası değil tabi ki...Ünlü oyuncu 2 yıl önce de katıldığı bir doğum günü partisinde ünlü bir iş adamıyla atışmıştı. İş adamının koruması tarafından burnu kırılan Karayel, aylarca İstanbul gecelerinde boy gösterememişti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder