Sayfalar

5 Ekim 2016 Çarşamba

Kim Kardashian neden soyuldu?

Sosyal medya üzerinden özel hayatına dair tüm detayları paylaşan Kim Kardashian'ın uğradığı silahlı soygunda bu tutkusunun etkili olduğu iddia edildi.


Kim Kardashian, önceki gün Paris'te kaldığı lüks apartmanda soyuldu. Kardashian'ın, "Lütfen beni öldürmeyin! Çocuklarım var" diye yalvardığı silahlı ve maskeli soyguncular, ünlü yıldızın 11 milyon dolar değerindeki mücevherlerini alarak kayıplara karıştı.

Soyguncuların, 35 yaşındaki iki çocuk annesi yıldızın ellerini bağlayıp ağzını bantladıktan sonra banyoya kapattıkları öğrenildi. Polis kılığına girmiş, İngilizce konuşan beş soyguncunun, Kardashian'ın kaldığı yeri sosyal medya hesabı sayesinde bulduğu tahmin ediliyor.

ABD'li reality şov yıldızını kaldığı rezidansın banyosunda rehin alan soyguncular, mücevherleri aldıktan sonra çalıntı bisikletleriyle kaçtılar. Soygun esnasında Kardashian'ın özel koruması Pascal Duvier'in, Kardashian'ın kardeşleri Kourtney Kardashian (37) ve Kendall Jenner (20) ile birlikte gece kulübünde olduğu öğrenildi.

Silahlı soygun olayından sonra Karadashian, özel jetiyle Paris'ten New York'a döndü. Telegraph'ın haberine göre Fransız polisi, Kardashian'ın mücevherlerini sosyal medyada sergilemesinden sonra soyguncuların onu hedeflediklerini düşünüyor. Kardashian'ın eski koruması Steve Stanulis da olayın göz göre göre geldiğini, çünkü Kardashian ve ailesinin bütün hayatlarını sosyal medyadan sergilediklerini söyledi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder