Sayfalar

19 Aralık 2016 Pazartesi

Birce Akalay çevik kuvvet tarafından arandı,

Şimdilerde 'Hayat bazen tatlıdır' adlı dizide izlediğimiz Birce Akalay, geride bıraktığımız gün yaşadığı bir olayı hesabından paylaştı.

Birce Akalay çevik kuvvet tarafından arandı, o an yaşadıklarını hesabından paylaştı
Ardı arkasına yaşanan terör olayları sonrasında gergin günler yaşayan ülkemizde, güvenlik tedbirleri de üst seviyeye çıkartıldı. Kilit noktalarda aramaların artırıldığı şu günlerde oyuncu Birce Akalay da bu aramalardan birine denk geldi ve o an yaşadıklarını sosyal medya hesabından paylaştı. İşte Akalay’ın o paylaşımı ve sonrasında yaptığı paylaşımla ilgili açıklaması:
Yaklaşık 1 saat önce Caloğlu Anadolu Lisesi önünde, ellerinde buz gibi tüfekleri ve maskeleriyle 2-4 tane çevik kuvvet polisi tarafından aracım durduruldu. Arabayı kullanan yardımcım ile birlikte sete geldiğimizi söylememize rağmen ısrarla bir zanlı gibi araçtan indirildik. Aracım arandı. Belli ki beni tanımamıştı, mecbur da değildi üstelik, ama taş kesildim. Az geride İran konsolosluğu önünde militan gibi bir garip kalabalık vardı neler olduğunu anlayamadan araca binmemize izin verildi. Hâlâ kurtulamıyorum etkisinden. Şunca yıllık hayatımda böyle bir zaman yaşamadık biz… Güvende miyiz şimdi?!
KİMSEYİ YARGILAMIYORUM
Oyuncu Birce Akalay iki gün önce yaptığı bu paylaşımının farklı algılanabileceğini düşündüğünden yeni bir açıklama yapma gereği duydu. Akalay şunları yazdı: “Bu günlüğe not düştüğüm ömrümün en soğuk günü. Bu arada kimseyi yargılamıyorum.Görevini yaptığı için orada, o silahı tutuyor, aracımı arıyor. Onların hikayesi hepimizden daha zor. Mesele o değil tüm bunları yaşadığımız günler geçiriyor olmamız. Sakın olur olmaz yorumlar yapmayın rica ederim.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder