Sayfalar

2 Aralık 2016 Cuma

Elçin Sangu değil Hande Erçel oynayacak

Elçin Sangu, bir kozmetik firmasının reklamlarında oynamak için 600 bin dolar ücret talep edince firma yetkilileri, Hande Erçel'le el sıkıştı.


Rol aldığı Kiralık Aşk dizisinin yanı sıra bir kozmetik firmasının da reklam yüzü olan oyuncu Elçin Sangu, ücretinde rekor bir artış yapınca gelen reklam teklifini kaçırdı.

Bu yılın başında bir kozmetik firmasının reklamlarında oynamak için 1 yıllık anlaşma karşılığında 1 milyon lira alan güzel oyuncu, ayrıca Türkiye’nin önde gelen giyim firmalarından biriyle de 2 milyon liralık reklam anlaşmasına imza atmıştı.


Takvim gazetesinde yer alan habere göre; 2017 yılı için de bir başka kozmetik firmasıyla anlaşma imzalamak üzere masaya oturan Sangu, firmadan 600 bin dolar (yaklaşık 2 milyon lira) gibi rekor bir ücret istedi.

Elçin Sangu'nun talep ettiği bu ücrete firma yetkilileri sıcak bakmayınca ünlü oyuncu, bu fırsatı Hande Erçel'e kaptırdı. Güzelliğinin yanı sıra sempatik tavırlarıyla da milyonların sevgisini kazanan Hande Erçel, meslektaşı Sangu'nun aksine daha mütevazı davrandı. Erçel, 350 bin liraya firmayla el sıkıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder