Sayfalar

3 Aralık 2016 Cumartesi

Kylie Jenner: Hiçbir şey üretmeden gezip tozacak değilim

Kardashian/Jenner ailesinin en küçük üyesi olan 19 yaşındaki Kylie Jenner, “Takipçilerime gerçek beni değil kurgulanmış beni gösteriyorum” dedi.


Kim Kardashian’ın üvey kardeşi Kylie Jenner, sosyal medyada 80 milyondan fazla takipçisi olan bir sosyal medya fenomeni.


Tek başına 12 milyon dolarlık servetin sahibi olan 19 yaşındaki reality şov yıldızı, servetini sahip olduğüu kozmetik markası ve marka işbirlikleriyle büyüttü.


Sabah’a konuşan Jenner, “İnsanlar ailemin bir televizyon programı olduğu için beni tanıdıklarını sanıyor. Snapchat’te görmek istedikleri şeyleri gösteriyorum onlara. Ancak gerçek beni hiçbiri görmüyor. Onlara gerçek beni değil, kurgulanmış, bir çeşit marka olmuş bir karakteri gösteriyorum” dedi.

“İnsanın gerçekte olduğu halini göstermesi çok kolay bir şey değil” diyen Jenner, “Çünkü insanlara kendinize ait ne kadar çok şey gösterirseniz o kadar zarar görürsünüz” şeklinde konuştu.


Hayatında şöhretin geride kalacağı bir an geleceğini söyleyen Jenner, “Hayatımın bir noktasında bulunduğum durumdan ve yaşadıklarımdan memnun olacağım ve ‘Bu kadar yeter’ diyeceğim” ifadesini kullandı.

Evlenip çocuk sahibi olmak istediğini söyleyen ünlü yıldız, şu sıralar rap şarkıcısı Tyga ile aşk yaşıyor. Ancak kiminle evleneceği sorusuna şu yanıtı verdi:


“Aslına bakarsanız illa da ünlü olmasına gerek olduğunu sanmıyorum.”


“Aklımda her zaman iş var benim” diyen Jenner, “Hep yeni bir proje peşindeyim. Öyle bütün gün hiçbir şey üretmeden gezip tozacak biri değilim” dedi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder