Sayfalar

22 Ocak 2017 Pazar

Neslihan Atagül Doğulu: Pişman olacağım şeyler yapmak istemiyorum

‘Kara Sevda’ dizisinde Nihan karakterine hayat veren Neslihan Atagül Doğulu, kariyer ve özel hayatına dair açıklamalar yaparak, “Pişman olacağım şeyler yapmak istemiyorum” dedi.

Star TV’de yayınlanan ‘Kara Sevda’ dizisinde Bura Özçivit’le başrolleri paylaşan Neslihan Atagül Doğulu, 13 yaşında başlayan oyunculuk kariyerinin planladığı doğrultuda ilerlediğini söyledi.
Milliyet’e konuşan 24 yaşındaki oyuncu, hedeflerini açıklarken, “Bundan 20 yıl sonra arkama baktığımda pişman olacağım şeyler yapmak istemiyorum. O yüzden iş seçerken ince eleyip sık dokuyorum, gerekirse bekliyorum” şeklinde konuştu.

Özel hayatıyla ilgili açıklamalarda da bulunan Atagül, “Yemek yapmayı seviyorum. Güzel yemek yapıyorum. Balığı güzel yaparım, Osmanlı mutfağını yapabiliyorum. Şu sıralar biraz füzyon mutfağına sardım. Yapıp yapıp Kadir’e (Doğulu) denetiyorum. O, yaptığım her yemeği seviyor” dedi.
Oyuncu Kadir Doğulu’yla temmuz ayında evlenen Atagül, “İki oyuncu olmanın avantajı var. Birbirimizi hem teknilk hem de duygusal olarak çok iyi anlıyoruz. Ekstra bir efor sarf etmemize gerek kalmıyor. Tek bir cümlede birbirimizi anlıyoruz. Artık daha sık görüşebiliyoruz, bu da bizi motive ediyor. Birbirimize fikirlerimizi söyleriz, eleştiririz de. Diyaloğumuz çok sağlam. Aynı frekanstan konuşabiliyoruz, bu da çok rahatlatıcı bir şey” dedi.

Kadir Doğulu ile ruh ikizi olduklarını söyleyen Atagül, “Bence ruh ikizi, birbirini olumlu yönde tamamlayan demek değil. Karşındakinin eksiğini tamamlamak için ona ‘Senin bir eksiğin var’ diyen ve bunu olumlu karşılayan insanlar ruh ikizi oluyor. Kadir’le hayatı paylaşırken aynı zamanda işle, sanatla, aileyle, her şeyle ilgili fikir alışverişimiz var” ifadesini kullandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder