Sayfalar

15 Şubat 2017 Çarşamba

Demet Özdemir’den aşk iddialarına yanıt!

Sunucu Esra Sönmezer, Beşiktaş'ın yıldızı Oğuzhan Özyakup ve oyuncu Demet Özdemir 'in aşk yaşadığını iddia etti. Bu iddiaların ardından oyuncu Demet Özdemir Akmerkez'de görüntülendi gazetecilerin sorusuna ise ilginç bir yanıt verdi.
'Bir de bizden dinleyin' programının yorumcusu Esra Sönmezer, bir dostundan aldığı bilgilere göre Beşiktaş'ta top koşturan Oğuzhan Özyakup ve No 309'un güzel oyuncusu Demet Özdemir'in yeni bir aşka yelken açtığını iddia etti.

Ünlü futbolcunun aylardır Demet Özdemir'in peşinden koştuğunu sözlerine ekleyen Esra Sönmezer,"Beşiktaş’ın yakışıklı futbolcusu son dönemlerin gözde başrol oyuncusu güzeller güzeli Demet Özdemir’e gönlünü kaptırmış. Bir mekanda tanışmışlar. Fakat Demet Özdemir, Oğuzhan Özyakup’a yüz vermemiş.

Başta Oğuzhan'ı kabul etmeyen Demet, daha sonra yapılan jestler karşısında ilgisiz kalamamış. Yaklaşık 1 aydır birlikte olan Demet ve Oğuzhan ikilisi, büyük aşk yaşıyorlar'' dedi.

Demet Özdemir dizi setinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı Yusuf Çim'den Ekim 2016'da ayrılmıştı.
Demet Özdemir ve Yusuf Çim'in ayrılık sebebinin, Yusuf Çim'in erkek arkadaşlarıyla çıktığı gece gezmeleri olduğu ileri sürülmüştü.

Demet Özdemir Sevgililer Günü öncesi Akmerkez'deki bir kuaförde bakıma girdi.
Yazın sinema filmi yapma hedefi olduğunu anlatan Demet Özdemir, dizilerdeki rollerin dışında farklı bir karakteri canlandırmak istediğini söyledi.
Genç oyuncu, "Artık farklı roller istiyorum. Dizilerdeki gibi olsun istememem. Sinema daha özgür bir alan orada risk alıyorsunuz. Ters köşe bir rol olabilir, kötülük yapsın ama sebebi iyi olsun gibi” dedi.

Demet Özdemir, Sevgililer Günü için gazetecilerin kendisini sorularıyla fazla sıkıştırmamasını isteyerek, "Beni terletmeyin. Bakıma geldim, manikür falan yaptıracağım, oje süreceğim" şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder