Sayfalar

3 Mart 2017 Cuma

Başak Dizer'in eski hali şaşırttı!

Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'in estetiksiz hali herkesi şoke etti.

Başak Dizer'in yıllar önce çekilmiş bir fotoğrafı ortaya çıktı.
İşte Dizer’in yıllar önceki hali…

Son zamanlarda Kıvanç Tatlıtuğ ile olan yaş farkı ile gündeme gelen Başak Dizer'in, 1996 yılına ait bir fotoğrafı ortaya çıktı. Bu fotoğraftaki Başak Dizer'i tanımak neredeyse imkansız gibi.
Başak Dizer 1980 İstanbul doğumlu. Stilistlik ile ilgili eğitim alarak bu eğitimini tamamlamış. Ayrıca İstanbul'da tasarım bölümünde lisans eğitimini tamamlayan Başak Dizer; ayrıca Mimar Sinan Üniversitesi moda tasarımı bölümünde eğitim alarak sertifikaya sahip oldu.

Londra'da Central Saint Martins'de moda kurslarına giden Başak Dizer; Türkiye'ye dönüşünde Vakko ve Vakkorama gibi birçok tanınmış markaların baş tasarımcı asistanlığını yaparak kendini iyiden iyiye geliştirdi.

Stilistlik ve tasarımcı kariyerini büyük işlere imza atarak başaran Başak Dizer; başrollerinde Selçuk Yöntem, Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı Aşk-ı Memnu dizisi içerisinde Kıvanç Tatlıtuğ'un stil danışmanlığını yapmıştır. Başak Dizer ayrıca Medcezir dizisinde Deniz Marşan ile birlikte çalışmış ve onun stilistliğini yapmıştır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder