Sayfalar

21 Mart 2017 Salı

İnci Ertuğrul gerçekten 61 yaşında mı?

‘Kaybolan Çiçekler’ programı ile izleyicisinin karşısına çıkan İnci Ertuğrul yaşıyla herkesi şoke etti. Sunucu Ertuğrul'un 61 yaşında olduğu yönünde çıkan heberlere yanıt verdi.

İnci Ertuğrul hayatıyla ilgili merak edilenleri Türkiye gazetesine anlattı. Ertuğrul verdiği röportajda “Bütün hayalim çocuğum doğduğunda onunla vakit geçirmekti. Ama 1,5 aylıkken işe dönmek zorunda kaldım. 40’ı çıkmış bir bebeği bırakıp gitmek çok zor...” dedi.
İşte Ertuğrul'un röportajından satır başları:

Nelerden ödün verdiniz?
Bütün hayalim çocuğum doğduğunda ücretsiz izin alıp onunla vakit geçirebilmekti. Ama 1.5 aylıkken işe dönmek zorunda kaldım. 40’ı çıkmış bir bebeği bırakıp gitmek çok zor… Bütün bir ekibi temsil eden insansınız, hata yapma lüksünüz yok. Şunu da eklemek isterim; Bir kanal yönetimi değiştiğinde ilk değişen ekran yüzleridir.

Uzun yıllardır ekran önündesiniz. İlginç bir anınız var mı? Neler yaşadınız?
Bir kayıp programı yapıyordum. Engelli bir baba vardı. Eşi çocuğunu alıp kaçırmıştı. Kamera arkasında çok uğraştık bulmak için. Aile görüşmeyi kabul etmemişti, sonunda tam ikna oldular. Canlı yayında baba ile konuşturacaktık. Bağlantı yaptık arkadan dua sesleri geldi. Annesi çıktı, “Hakan Bey’i kaybettik” dedi. İnsan hayatında bir saniye, bir dakika çok önemli… Tüm yayın boyunca yüzümde seyirme yaşadım, çok üzüldüm.

61 yaşında olduğunuzda dair haberler çıktı. Gerçek yaşınızı herkes merak ediyor…
O hesap doğru olsaydı “Annemin beni 7 yaşında doğurmuş olması gerekirdi.” Başladığımda 20’li yaşların başındaydım. Hiçbir zaman fiziki anlamda ekranda yer almadığım için şu anda yaşımın 40 - 50 - 60 olması benim için bir şey değiştirmiyor. Ama inşallah o yaşta da bu kadar sağlıklı olurum.’’
İnci Ertuğrul 27 senedir bu mesleği yaptığını söylüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder