Sayfalar

1 Nisan 2017 Cumartesi

Caner ve Berke evlendi

Caner ve Berke Esra Erol'un 31 Mart 2017 günü yayınlanan programında evlendi. Canlı yayınlanan nikah töreninde Caner-Berke çifti zaman zaman gözyaşlarına engel olmakta zorlandı.
Esra Erol'un sunduğu izdivaç programında tanışan Caner ile Berke canlı yayında evlendi. 14 yıl önce 'Gelinim Olur musun?' programı ile Türkiye'nin tanıdığı bir yüz haline gelen Caner Toygar, Esra Erol'da Berke ile nikah masasına oturdu.
İzdivaç izleyicileri bugün evleneceğine inanmadığı damat adayı Caner'i nikah masasında gördü. Gelin adayı Berke ile bir süre önce Esra Erol'un programında tanışan Caner, Perşembe günü düzenlenen kınanın ardından bugün de sevdiği kadınla yollarını birleştirmek için ekrandaydı. Düzenlenen nikah töreninde masaya oturmadan önce gözyaşlarına boğulan ünlü damat adayı, çzor günler geçirdiğini ifade etti. Ekmek alacak parasının dahi olmadığı zamanları hatırladığını fakat Esra Erol'un programında aradığı mutluluğu bulduğunu söyleyen Caner izleyenlere duygusal anlar yaşattı.
OSMANLI ŞEHZADESİ CANER'İN NİKAH ŞAHİDİ OLDU
Caner, nikah şahitlerinin hayatında çok önemli yeri olan kişiler olacağını söylemişti. 'Oğlum kadar çok seviyorum.' diyen 34. Osmanlı Padişahı Sultan 2. Abdülhamit Han'ın 3. kuşak torunu ve hayattaki 24 Osmanlı Şehzadesi'nden biri olan Harun Osmanoğlu'nun en büyük oğlu Orhan Osmanoğlu'nun, Esra Erol'da programının yapımcılarından Fırat Yavaş'ın ve Esra Erol'un eşi Ali Özbir'in şahit olarak oturduğu nikah masasında eğlenceli anlar yaşandı. Özellikle Ali Özbir'in stüdyoda yerini almasının ardından keyfi yerine gelen Esra Erol, 'Annene el salla hadi!' diyerek eşiyle şakalaşınca izleyenler gülmeden edemedi.
BALAYI YERİNE UMRE'YE GİDECEKLER
Atv ekranlarında tanıştığı Berke ile nikah masasına oturan Caner, Berke'yi balayı yerine Umre'ye götüreceğini söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder