Sayfalar

18 Nisan 2017 Salı

Rihanna kilo aldı, hayranları kavgaya tutuştu

Ünlü şarkıcı Rihanna'nın Meksika tatilinde çekilen görüntüleri hayranlarını ikiye böldü...
Şöhrete ulaştığından bu yana her zaman formda görünen Rihanna'nın uzaktan çekilen fotoğraflarında bile belli olan fazla kiloları tartışma yarattı.

Meksika'da Puerto Vallarta'da kiraladığı lüks bir villada arkadaşlarıyla birliktetatil yapan 29 yaşındaki şarkıcı bakır rengi bikinisi ve yeşil beyzbol şapkasıyla güneşlenmeye başladı.

Onu gittiği her yerde adım adım takip eden paparazziler de yine boş durmayıp deklanşörlere basmaya başladı.

Rihanna'nın bu pozları basına yansıyınca da hayranları klavye başına geçip hem ilgili haberleri, hem de sosyal medya sayfalarını yorumlarla doldurdu.

Bugüne kadar her zaman kusursuz ve orantılı bir fiziksel görüntüye sahip olan Rihanna, bu kez biraz göbek yapmış, kalçaları da biraz daha irileşmişti. Hatta öyle ki bikinisinin üst parçası kendisine küçük gelmiş gibi görünüyordu.

Bir grup hayranı, ünlü şarkıcının böyle çok daha güzel göründüğünü ileri sürdü. Bu hayranlar görüşlerini "Ünlü kadınları rahat bırakın, kendilerini nasıl ili ve mutlu hissediyorlarsa, öyle olmaya hakları vardır" diyerek dile getirdi.

Rihanna'nın kıvrımlı fiziğiyle çok daha güzel göründüğünü ileri süren destekçileri "O her haliyle çok güzel" dedi.

Bir grup hayranı ise Rihanna'nın "kendini iyice bıraktığını" ileri sürdü. Bunlar da görüşlerini şöyle ifade etti:" Rihanna eskiden güzel bir görüntüye sahipti. Ama şimdi işler değişmiş. Biraz spor yapmalı ve giderek genişleyen bedenini forma sokmalı."

Bazı hayranları da fotoğraftaki kişinin Rihanna değil, uzaktan ona benzeyen daha kilolu bir başka kadın olduğunu ileri sürdü.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder