Sayfalar

5 Haziran 2017 Pazartesi

Deniz Seki tahliye oldu

Şarkıcı Deniz Seki, uzun zamandır tutuklu bulunduğu Bakırköy cezaevinden tahliye edildi. 
Uyuşturucu temin etmek suçundan 2.5 yıldır Bakırköy cezaevinde tutuklu bulunan Deniz Seki, bugün özgürlüğüne kavuştu. Sevenlerinin ve bir gazeteci ordusunun kendisini beklediği Deniz Seki büyük bir sevgi seli içinde özgür dünyaya merhaba dedi.
Kısa bir açıklama yapan Deniz Seki, "Ben de sizi çok özledim. Çok zorlu bir yolculuktu. İki gün sonra basın toplantısı yapacağım. Müsade ederseniz biraz dinlenmek istiyorum. Sabahtan beri beklediniz. Ayaklarınıza sağlık" ifadelerini kullandı.
Deniz Seki dinlenmek için Mecidiyeköy'deki otele doğru yol aldı.
Seki'nin çıkışında cezaevinin önünde arbade yaşandı.
Seki'nin kolyesindeki ayrıldığı yönünde haberler çıkan sevgilisi Faruk Salman'ın isminin yazması dikkat çekti.
Onu karşılamaya gelen pek çok hayranından biri de Leyla Bilen isimli yaşam koçu oldu. Seki hayranı olan Bilen, onun hapse girmesiyle birlikte satın aldığı ve beslemeye başladığı güvercini salıverdi. Kendisini karşılamaya gelen hayranlarına çok sevinen Seki, muhabirlerin sorularını ise uzun uzadıya yanıtlamak yerine üç gün sonrası için bir basın toplantısı düzenleyeceğini söyleyerek aracıyla birlikte hapishaneden ayrıldı. Seki özgürlüğünün ilk saatlerini Mecidiyeköy'deki bir otelde annesi ve ailesiyle birlikte karşılayacak. Seki'nin bir süre bu otelde kaldıktan sonra basın açıklaması yapacağı söylendi.
EŞYASI TAŞINDI
Deniz Seki'nin kardeşi Serkan Seki ve nişanlısı Faruk Salman, 46 yaşındaki şarkıcının özel eşyalarını kolilerle cezaevinden dışarı çıkar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder