Sayfalar

13 Temmuz 2017 Perşembe

Kim Kardashian’a dört yaşındaki kızına korse giydirdi

Kim Kardashian, dört yaşındaki kızına korse giydirdiği iddiasını sosyal medya üzerinden yalanladı: Sakin olun, bu sadece bir elbise!

Her yaptığıyla çok konuşulan ABD’li reality şov yıldızı Kim Kardashian, bu defa dört yaşındaki kızına giydirdiği kıyafetle gündemde.
36 yaşındaki yıldız, dört yaşındaki kızı North’un New York sokaklarında çekilen fotoğraflarındaki kıyafetiyle eleştiri oklarının hedefine oturtuldu.

Küçük North’un kıyafetinin bel kısmında korseye benzeyen parça eleştirince, Kardashian, kendisine yönelik saldırı niteliğindeki yorumlara, sosyal medya üzerinden yanıt verdi.
Kardashian, kıyafet üzerinde korse olarak görülen şeyin sadece kıyafetin bir parçası olduğunu, kızına özel olarak korse takmadığını söyledi.

Ünlü yıldız, yayınladığı videoda, “Bu elbiseyi tasarlamadım, satın aldım ve bu bir korse değil. Sadece korse gibi görünen bir kumaş parçası” dedi.
Kardashian ayrıca, “Kızıma asla korse giydirmem! Sakin olun, bu sadece bir elbise” şeklinde konuştu.

Bu korse iddiası, Kardashian’ın, bir sosyal medya videosunda masanın üzerindeki şüpheli görüntüden dolayı uyuşturucu kullanmakla suçlanmasının hemen ardından geldi.
Kardashian, kendisini suçlayanlara, masada duran şeyin uyuşturucu değil sadece şeker olduğunu söylemişti.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder