Sayfalar

16 Eylül 2017 Cumartesi

Bebeklerimden daha çok ağlıyorum

Tam da babalıktan vazgeçmek üzereyken 56 yaşında ikiz bebek sahibi olan George Clooney, değişen hayatı hakkında ilk kez konuştu.

Yönetmenliğini üstlendiği Suburbicon filminin Kanada'nın Toronto kentinde düzenlenen film festivalindeki tanıtımına katılan Clooney, verdiği röportajda babalığın kendisini nasıl değiştirdiğini açık yüreklilikle itiraf etti.
Üç ay önce avukat eşi Amal Clooney ile birlikte Alexander ve Ella adında ikiz bebeklerini kucağına alan Clooney, kendisinin çocuklarından daha fazla ağladığını söyledi.
Büyük bir gururla "Çocuklarım ağlamıyor" diyen Clooney sözlerini şöyle sürdürdü: "Ben onlardan daha fazla ağlıyorum. Günde dört defa ağlıyorum, çünkü çok yorgunum."

Clooney, ikiz bebeklerinin dünyaya gelmesinden sonra hayatının hiç beklemediği bir şekilde değiştiğini belirtti. "Geçmişte birçok arkadaşımın çocuğuna vaftiz baba olmuştum. Neredeyse 20 çocuğun vaftiz babasıyım. Ama şimdi gerçek bir baba olmanın ne demek olduğunu anlıyorum. İkiz bebek sahibi olmak sadece işlerin ikiye katlanması anlamına gelmiyor. Bundan çok daha fazlası" diye konuştu.
Clooney çocuklarının günlük yaşamları konusunda ise şunları anlattı: "Bütün istedikleri yemek. Benim onlara bir biberon süt dışında verebileceğim hiçbir şey yok." Clooney bebeklerin beslenmesi konusuyla kendisinden çok eşi Amal Clooney'in ilgilendiğini de sözlerine ekledi.
İşte bu noktada eşine duyduğu hayranlığı da dile getirdi Clooney "Amal onları iki saat arayla anne sütüyle besliyor. Bebeklerin annelerine olan sevgisi gözle görülür bir halde."

Clooney evliliğin ve bebeklerin hayatını nasıl değiştirdiğini de şöyle anlattı: "Ben 56 yaşındayım ve bütün bunların olacağını hiç düşünmemiştim. Hayatımın sadece kariyerime odaklanarak geçeceğini düşünüyordum. Hatta bunu kabullenmiştim bile. Amal ile karşılaştıktan sonra bunun harika bir ilişki olduğunu düşünmeye başladım. Sonunda da aniden beni sürekli güldüren bu iki küçük bebek hayatımıza girdi."
Clooney erkek bebeği Alexander'ın sürekli yediğini kızı Ella'nın da özellikle gözlerinin tıpkı annesine benzediğini anlattı.
Toronto Festivali'ne gittiğinde ilk kez çocuklarından ve evinden ayrı kaldığını söyleyen Clooney "Sabah anneleri, bebeklerin fotoğrafını gönderdi. Onlara baktım ve düşündüm "Tanrım, keşke çocuklarımla birlikte olabilseydim şimdi."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder