24 Ocak 2015 Cumartesi

Hürriyet yazarından Ebru Gündeş'e: Acilen evi terk et!

Hürriyet yazarı Ayşe Aral, Reza Zarrab ile evli olan sanatçı Ebru Gündeş'e şaşırtan bir açık çağrı yaptı.. Peki Aral, neden Ebru Gündeş'ten evini terk etmesini istiyor? İşte o yazı..


Ayşe Aral şunları yazdı.

Acilen evini terk etmelisin Ebru. Bu sessizliğe bir son vermelisin. Sana yakışanı yapma zamanı geldi, hatta geçiyor, baksana herkesler yazıp çiziyor.,

Tüm yazılan eden senin iyiliğin için, çıkmalısın evinden, açmalısın davanı, boşanmalısın.
Bu defteri de kapamalısın, daha da ileriye gitmeden.
Yahu inanamıyorum!
Daha cuma günü yazdım sevgi diye. Bağırdım içimden yazarken kendimce.
Nasıl bir baskıdır bu?
Bir kadını, erkeğini, kocasını seven bir kadını, kocasının işiyle, yapıp yapmadıklarıyla bütünleştirip; "Nasıl yaşarsın onunla", "Nasıl sesin çıkmaz adama", "Sana yakışanı yap, boşan" falan filan diye nasıl yazılır orada burada, Twitter'dan tut köşe yazılarında?
Günah ya!
Kime ne kardeşim? Herkes baksın kendi hayatına. Kadın ortalıklara çıkıp çıkıp gözünüze bir şeyler mi sokuyor devamlı, şımarıkça?
Kendi halinde biri.
Seviyor belli. Size ne elalemin evliliğinden? İnsanların kapalı kapılar arkasında ne yaşadığını biliyor musunuz ki ayrıca?
Böyle bir baskı ne demek, taciz bu resmen.
Ebru'yla bir kez tanıştım, ortak bir arkadaşımız sebebiyle. Yarım saat sohbet ettik. Karşımda çok olgun, her şeyi sindirmiş, hayatın gerçeklerinin çok farkında, kalbi belli ki yorgun ama dimdik duran bir kadın vardı. Pek sevdim.
Rahat bırakın, valla günah...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir